Translated by Google Translate

NL EN US DE FR PL CZ ES PT IT SE HU GR RO SK JP CN AE IL
Κυριακή 1 Νοεμβρίου (All Saints Day) EXTRA OPEN από 12:00 έως 16:00

Αναφορές Πελατών

Κάθε χρόνο παραδίδουμε εκατοντάδες κλασικά αυτοκίνητα σε ικανοποιημένους πελάτες σε όλο τον κόσμο, αλλά κυρίως στην Ολλανδία, το Βέλγιο, τη Γερμανία και τη Γαλλία.
Πολλοί πελάτες μας μοιράζονται τις θετικές τους εμπειρίες με την ERclassics, την οποία είμαστε πολύ υπερήφανοι.

Σε αυτή τη σελίδα θα βρείτε μια σειρά αναφορών από πελάτες της ERclassics από διάφορες χώρες.
Αναφορές πελατών από άτομα που αγόρασαν το κλασικό αυτοκίνητο τους στο ERclassics, καθώς και άτομα που πώλησαν το κλασικό αυτοκίνητο τους στο ERclassics.

Είστε ικανοποιημένος πελάτης της ERclassics, ή έχετε οποιεσδήποτε καταγγελίες; Παρακαλώ ενημερώστε μας.
Οποιοδήποτε είδος ανατροφοδότησης εκτιμάται, προσπαθούμε πάντα να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας.

Όλες οι αναφορές και οι φωτογραφίες συλλέγονται από πραγματικούς πελάτες. Οι πρωτότυπες αναφορές, συμπεριλαμβανομένου του ονόματος πελάτη, της ημερομηνίας σύνταξης και άλλων σχετικών πληροφοριών, είναι διαθέσιμες για προβολή σε αίθουσα εκδηλώσεων στο Waalwijk.

 • Mathias, -

  Απλά ήθελα να σας ευχαριστήσω για το χρόνο και την προσπάθειά σας! Η επαφή μαζί σας ήταν μια πολύ ευχάριστη εμπειρία.

 • Παύλος, Γαλλία

  Η παράδοση πήγε πολύ καλά και χαίρομαι που το τόσο καλό άτομο έφερε το αυτοκίνητο. Ειλικρινά μιλώντας φαίνεται τέλεια για την ηλικία όσο καλύτερα αναμένεται, απολύτως δεν μετανιώνει που πληρώνετε ένα ασφάλιστρο σε ένα Xj-s όταν βρίσκεται σε κατάσταση μέντας.

 • Sidney, Ολλανδία

  Περάσαμε ένα ωραίο απόγευμα στον εκθεσιακό χώρο σας και οδηγήσαμε σπίτι με ένα καλό συναίσθημα. Καλή βραδιά και ποιος ξέρει, θα τα πούμε σύντομα.

 • Bernard , Γαλλία

  Ευχαριστώ για την παράδοση, όλα ήταν τέλεια.

 • Ντάρεν και Γεωργίνα, Ηνωμένο Βασίλειο

  Ο τύπος e έχει φτάσει !!! Και εκ μέρους της Γεωργίνα και εγώ μπορούμε να πούμε πόσο ευχαριστημένοι και χαρούμενοι είμαστε με το αυτοκίνητο .... είναι καταπληκτικό και οδηγεί φανταστικά. Απλώς ένα γρήγορο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να πούμε πόσο εντυπωσιασθήκαμε με την κλασική υπηρεσία μεταφοράς αυτοκινήτων Έχετε τον καλύτερο εξοπλισμό και η γνώση ότι το αυτοκίνητο θα μεταφερθεί με ασφάλεια είναι τεράστιο όφελος. Θα χρειαζόμαστε αυτοκίνητο για να επιστρέψουμε στο ΛΑΡ μετά από 1000 χλμ για τον έλεγχο μετά την πλήρη αποκατάσταση. Ευχαριστώ και πάλι για τον επαγγελματισμό σας.

 • Helge, Γερμανία

  Το Spitfire έφτασε πριν από μια ώρα και θα είναι στο γκαράζ μέχρι την Πέμπτη το πρωί. Σας ευχαριστούμε για τη δέσμευσή σας και τη βοήθειά σας και τη μεγάλη διαδικασία. Ο οδηγός σας έπρεπε να κάνει πολλά στα στενά δρομάκια! Για μένα είναι ένα όνειρο που εκπληρώνω εδώ και 15 χρόνια.

 • Yvan , Γαλλία

  Έλαβα τη μεταφορά που αντιστοιχεί στον αριθμό ελαττωματικών ελαστικών και σας ευχαριστώ πολύ. Πολλά άλλα γκαράζ θα ήταν μακρά και πολύ δύσκολα και θα καταλήγαμε να θυμώνουμε. Νομίζω ότι το Er Classic δεν είναι γκαράζ όπως τα άλλα, έχετε ερωτευτεί τα όμορφα αυτοκίνητα και αν είστε σαν εσένα, μπορείτε να συμπεριφέρεστε μόνο όπως εσείς. Γύρω μου μιλάω πολύ για σένα και νομίζω ότι οι συνέπειες δεν θα διαρκέσουν πολύ. Σας ευχαριστούμε και πάλι για τον επαγγελματισμό, τη σοβαρότητα, την καλοσύνη και την ειλικρίνειά σας.

 • Βικέντιος , Γαλλία

  Έλαβα το τέλειο καροτσάκι χθες όπως συνήθως, είμαι πολύ χαρούμενος. Ευχαριστώ και πάλι για τον επαγγελματισμό σας.

 • Vento, Φινλανδία

  Σας ευχαριστώ για την εξαιρετική εξυπηρέτηση και τη φροντίδα των πραγμάτων. Από όλα, παρατηρήστε το υψηλό επίπεδο στο οποίο λειτουργείτε. Η παράδοση του αυτοκινήτου πήγε πολύ καλά. Τότε ξεκίνησε η περιπέτεια. Το ταξίδι μέσω καλών δρόμων της Γερμανίας ήταν πολύ ωραίο. Η Volvo δούλεψε πολύ καλά. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού με πλοίο από το Travemunde στο Ελσίνκι, ξένοι ήρθαν να θαυμάσουν το αυτοκίνητο και να το ρωτήσουν. Στη Φινλανδία το ταξίδι πήγε καλά και μετά από συνολικά περισσότερα από 1000 χλμ. Ήμασταν στο σπίτι. Το πλήθος του σπιτιού ήταν επίσης πολύ χαρούμενο με την εμφάνιση του αυτοκινήτου, οι γυναίκες δεν ενδιαφέρονται πραγματικά για τίποτα εκτός από τα σχήματα και τα χρώματα ... Έτσι ήμασταν στο σπίτι σύμφωνα με το σχέδιο την Κυριακή. Μέχρι σήμερα πήρα τα έγγραφα των αυτοκινήτων στις αρχές και… ο Φινλανδός ΜΟΤ πέτυχε χωρίς ελαττώματα ή ελλείψεις. Σας ευχαριστώ ξανά και καλή τύχη για τον εαυτό σας και την επιχείρησή σας. Ήταν χαρά μου να συνεργαστείτε μαζί σας!

 • Ludwig, Βέλγιο

  Το διοικητικό συμβούλιο του KCCB θέλει να σας ευχαριστήσει για την ευχάριστη υποδοχή του περασμένου Σαββάτου και την ευκαιρία να περπατήσετε ανάμεσα σε όλα τα όμορφα αυτοκίνητα που διαθέτει το ER Classics. Αυτό εκτιμήθηκε πολύ.

 • σοφίτα, Ιρλανδία

  Το αυτοκίνητό μου έφτασε και το πήρα σήμερα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτό. Ελπίζω να σας αντιμετωπίσω ξανά στο μέλλον, ευχαριστώ και πάλι

 • Pierre , Γαλλία

  Μόλις έλαβα το όμορφο Spitfire μου. Είμαι πολύ χαρούμενος και χαρούμενος ως παιδί .. !! Θέλω να σας ευχαριστήσω για τον επαγγελματισμό και την καλοσύνη σας καθώς και για την προσοχή σας. Ευχαριστώ και πάλι σε εσάς και σε όλες τις ομάδες σας - συμπεριλαμβανομένου του μεταφορέα - που κάνατε όμορφες βόλτες στην όμορφη περιοχή μου. Χαιρετισμοί.

 • Jeff, Ηνωμένο Βασίλειο

  Εξαιρετικές φωτογραφίες! Οι κάτω φωτογραφίες μου δίνουν μια πολύ καλή αίσθηση για τη γενική καλή κατάσταση του οχήματος, της κίνησης και της ανάρτησης. Ευχαριστούμε που στείλατε! Θα εξετάσω το βίντεο αργότερα σήμερα.

 • Ιανουάριος, Ολλανδία

  Έχω λάβει τα χρήματα στον τραπεζικό μου λογαριασμό. Σας ευχαριστούμε για την πώληση του Topolino και τον γρήγορο χειρισμό.

 • Χριστιανός , Γαλλία

  Λάβαμε την BMW Z3 καλά. Τίποτα να αναφέρω. Ολα ειναι καλά. Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία σας και αν κάποια μέρα περάσετε στο Nîmes μην χάσετε να μας επισκεφτείτε.

 • Frans και Stefien, Ολλανδία

  Χθες MOT επιθεώρηση MG-B και πέρασε με ιπτάμενα χρώματα. Εκεί μίλησαν για το λάδι ATF. Απολαμβάνουμε πραγματικά το όμορφο MG μας. Με αυτόν τον καιρό πηγαίνουμε συχνά σε περιοδεία, μία φορά την εβδομάδα. Μεγαλοπρεπής! Κάνουμε ταξίδια περίπου 300 χλμ.

 • JP, Γαλλία

  Όλα είναι σωστά και σας ευχαριστώ για τη βοήθειά σας.

 • Καμήλα, Ισπανία

  Είμαι πολύ ευγνώμων για τη θεραπεία που δίνετε από εσάς, ανά πάσα στιγμή. Όλα πήγαν τελικά καλά με τη βοήθεια του μεγάλου επαγγελματισμού σας. Ελπίζω το αυτοκίνητο να σας αρέσει. Μη διστάσετε να μου γράψετε για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με αυτό.

 • Alain, Βέλγιο

  Έχω την ευκαιρία να οδηγήσω επιτέλους μερικά μίλια στην Porsche και όλα πάνε καλά. Χθες οδήγησα 80 χλμ χωρίς προβλήματα και μου άρεσε να το οδηγώ. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την εξυπηρέτηση μετά την πώληση. Θα συστήσω σίγουρα την εταιρεία σας για καλή εξυπηρέτηση μετά την πώληση. Σου εύχομαι ένα καλό σαββατοκύριακο.

 • Michaela, Γερμανία

  Έσφιξα επίσης μερικά δάκρυα όταν το βαν ήρθε στη γωνία! Το δώρο μας έκανε να κλαίμε επίσης !!!! Σας ευχαριστώ! Ευχαριστώ και πάλι για τη μεγάλη βοήθεια! Είσαι φοβερός!!!! Η κυρία της μεταφοράς ήταν πολύ ωραία !!!!

 • Winfried, Γερμανία

  Όλα πήγαν καλά και η γιούλια πήρε τη θέση της στο γκαράζ. Ευχαριστώ για την καλή εξυπηρέτηση και την καλή επαφή! Πολλοί χαιρετισμοί από το Eifel.

 • Rolf, Γερμανία

  Είμαστε πολύ χαρούμενοι με το Spitfire και έκτοτε κατάφερα να πείσουμε τον γιο μου για το όμορφο αυτοκίνητο. Ευχαριστώ και πάλι για την πολύ καλή συνεργασία στην αγορά αυτού του όμορφου αυτοκινήτου.

 • Oliver, Γερμανία

  Ο MG έφτασε εδώ με ασφάλεια και είμαι πολύ χαρούμενος. Όλα πήγαν πολύ καλά, ήταν πολύ φιλικά και όλα πήγαν όπως υποσχέθηκε. Είμαι περισσότερο από ικανοποιημένος !! Όλα τα καλύτερα - και θα επιστρέψω στα σίγουρα.)

 • Philippe , Γαλλία

  Έλαβα το Mercedes 380 Sl και είμαι πολύ χαρούμενος με αυτό, είναι όμορφο. Ταιριάζει ακριβώς με την περιγραφή του. Σας ευχαριστούμε για την εξαιρετική εξυπηρέτηση και την υπομονή σας. Συνιστώ την εταιρεία σας στους φίλους συλλεκτών μου για την αξιοπιστία και την ποιότητα των αυτοκινήτων που πουλάτε.

 • Markus, Γερμανία

  Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω πολύ για τον καλό χειρισμό και την εξυπηρέτηση. Η παράδοση του Beetle πήγε πολύ καλά και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με το όχημα.

 • Petr, Τσεχική Δημοκρατία

  Όλα πήγαν πολύ καλά σχετικά με την παράδοση MGA Cabriolet 1960 χθες το βράδυ σε μένα. Ο οδηγός της εταιρείας μεταφορών ήταν πολύ προσεκτικός και χαρούμενος άνθρωπος. Το αυτοκίνητο είναι πολύ ωραίο και τόσο εγώ όσο και η σύζυγός μου μου αρέσουν πολύ.

 • Pierre , Γαλλία

  Το αυτοκίνητο παραλήφθηκε και είναι σε καλή κατάσταση.

 • Dominique , Γαλλία

  Με μεγάλη χαρά έλαβα τον Jaguar. Πληροί πλήρως τις προσδοκίες μου και είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

 • C, Γαλλία

  Γεια, Απλώς ένα μήνυμα γιατί ανακαλύπτω τον ιστότοπό σας, bravo τι επιλογή όμορφα αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες Bravo για τις επιλογές σας καλή τύχη και θα κρατήσω τη διεύθυνση μόνο σε περίπτωση! Πανεμορφη !!

 • Alain , Γαλλία

  Οδήγησα πολύ καλά με το αυτοκίνητο που είναι άψογο.

 • Marjolein, Ολλανδία

  Πολύ ευχαριστημένος με το αυτοκίνητό μου. Εξαιρετική εξυπηρέτηση. Πολύ χαρούμενος με το ραδιόφωνο, τα ηχεία, τα καπάκια και το όμορφο τιμόνι. Το μόνο που χρειάζεται είναι ο ήλιος!

 • Dietmar, Γερμανία

  Η έγκριση του τύπου E ήταν επιτυχής σήμερα. Είμαι χαρούμενος! Μόλις ήρθα από το DEKRA και διενήργησα την αξιολόγηση για το E-Type (για ασφάλιση). Ο εκτιμητής εντυπωσιάστηκε από την ποιότητα της αποκατάστασης! Δεν είχε δει ποτέ κάτι τέτοιο! Ήμουν πολύ χαρούμενος με αυτό!

 • Γιάννης, Ηνωμένο Βασίλειο

  Η σύζυγός μου και θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την πολύ ευχάριστη επίσκεψη στο E & RClassics για να αγοράσουμε το 911 μας χθες. Το αυτοκίνητο είναι ακριβώς αυτό που ψάχναμε και για να το αγοράσουμε με την επαγγελματική σας βοήθεια ανάμεσα σε μια τεράστια σειρά όμορφων αυτοκινήτων ήταν μια πολύ ευχάριστη εμπειρία. Παρακαλώ δώστε την εκτίμησή μας στον Ron για την εξειδίκευσή του που μας βοηθά στην πιο εμπεριστατωμένη επιθεώρηση του αυτοκινήτου. Ευχαριστώ και πάλι και ευχόμαστε ό, τι καλύτερο σε εσάς και στους συναδέλφους σας.

 • Alain, Γαλλία

  Έκπληκτος χθες το βράδυ έφτασε ο MG !! Παράδοση χωρίς προβλήματα και όχημα που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μου. Σας ευχαριστούμε για τον επαγγελματισμό και τη διαθεσιμότητά σας. Τα λέμε σύντομα για το επόμενο όχημα.

 • Jean-Baptiste, Γαλλία

  Έλαβα την BMW καλά, είναι υπέροχο! Ελπίζω να σε δω σύντομα.

 • Ben, Ηνωμένες Πολιτείες

  Γεια Lars, έλαβα το αυτοκίνητό μου σήμερα και είμαι ένας ικανοποιημένος ιδιοκτήτης αυτοκινήτου. Σας ευχαριστούμε για όλη τη βοήθειά σας στη διαδικασία αγοράς. Εάν αποφασίσω να αγοράσω άλλο αυτοκίνητο από το εξωτερικό, θα σας ζητήσω.

 • Leslie, Βέλγιο

  Ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση στην ερώτησή μου. Έχω λάβει τα έγγραφα σε καλή κατάσταση. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω την εταιρεία E&R classics και τον κ. Lars van Dongen που μας καθοδήγησαν εξειδικευμένα στην αγορά του MG B. Ήμασταν επαρκώς ενημερωμένοι για όλες τις ερωτήσεις μας και μπορέσαμε να απολαύσουμε μια όμορφη δοκιμαστική κίνηση μετά. Ο κ. Van Dongen χειρίστηκε επίσης τη διοικητική επεξεργασία της αγοράς τέλεια.

 • Porsche Club Nurburgring, Γερμανία

  Σας ευχαριστούμε για το φιλικό καλωσόρισμα στις 31 Αυγούστου και τα ποτά. Τα μέλη μας άρεσαν πάρα πολύ! Ευγενικοί χαιρετισμοί από το Nürburgring.

 • Jan en Lizebeth, Ολλανδία

  Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε πάρα πολύ για όλες τις προσπάθειές σας. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με το πώς πήγαν όλα. Ελπίζουμε να απολαύσουμε το 2CV για μεγάλο χρονικό διάστημα.

 • NM, Ηνωμένες Πολιτείες

  Πρόσφατα είχα την ευχαρίστηση να απολαύσω την υπέροχη συλλογή σας από όμορφα αυτοκίνητα. Το μέρος σας είναι ακόμα καλύτερο από το Disney Land.

 • Κάθε, Γερμανία

  Το MGB μου έγινε δεκτό !!! Σούπερ ωραίο αυτοκίνητο! Μίσθωσα επίσης ένα γκαράζ. Δυστυχώς βροχή σήμερα, αλλά η επόμενη άνοιξη είναι σίγουρο ότι θα έρθει. Ευχαριστώ για τον καλό χειρισμό !!!

 • Stichting Helden van de Zorg, Ολλανδία

  Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου, το Stichting Helden van de Zorg διοργάνωσε την 4η βόλτα του ήρωα για τους εργαζόμενους στη φροντίδα του Vughterstede Woonzorgcentrum Theresia από το Vught. Εν μέρει λόγω της συνεισφοράς του χορηγού σας, ήταν δυνατό να το καταλάβετε.

 • Χενκ και Σύλβια, Ολλανδία

  Καλησπέρα, κύριε Ernst van Kempen. Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι το ποσό για το Jeep έχει πιστωθεί στον λογαριασμό μου. Επομένως, θα ήθελα να σας συγχαρώ για τη σωστή ολοκλήρωση της πώλησης. Το βρήκα πολύ ευχάριστο. Ελπίζω ότι ο νέος ιδιοκτήτης θα έχει τόσο οδηγική απόλαυση όσο είχαμε με το Jeep.

 • OTO Oirschot, Ολλανδία

  Σας ευχαριστώ πολύ για τη φανταστική υποδοχή κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου μας στις 6 Οκτωβρίου. Απολαύσαμε τα όμορφα κλασικά και την όμορφη παρέα. Στον ιστότοπό μας υπάρχει ένα βίντεο της διαδρομής και επίσης κάποιες ηχογραφήσεις που έχουν γίνει στο χώρο σας. Παρά τον άσχημο καιρό, αλλά χάρη σε εσάς, η διαδρομή ήταν μια επιτυχία με μια απροσδόκητα όμορφη προσέλευση. Καλή τύχη με την εταιρεία σας και ποιος ξέρει μέχρι άλλη φορά.

 • Ben, Ολλανδία

  Έλαβα το συμφωνημένο ποσό σε καλή κατάσταση. Σας ευχαριστώ για αυτό και για όλη την προσπάθεια να κάνετε τα πράγματα. Θα πούμε ότι όλα τελειώνουν καλά. Αν χρειαστεί κάτι άλλο, θα ήθελα να το ακούσω.

 • Bert, Ολλανδία

  Μόλις έλαβα την πληρωμή για την Porsche 356 B. Εντελώς εντός του συμφωνημένου όρου, όπως θα έπρεπε. Ήταν χαρά μου να δουλεύω μαζί σας και από τώρα και στο εξής πρέσβης για εσάς.

 • κυματοειδές κτένισμα, Γερμανία

  Το αυτοκίνητο ήρθε χθες και ήμουν πολύ χαρούμενος. Ευχαριστώ πολύ που όλα πήγαν τέλεια. Θα σας συνιστούσα ανά πάσα στιγμή.

 • Θωμάς, Αυστρία

  Τα δύο κλασικά αυτοκίνητα έφτασαν σήμερα, ευχαριστώ και πάλι, όλα λειτούργησαν τέλεια.

 • Στιλέτο, Βέλγιο

  Το Mercedes SL 300 παραδόθηκε σήμερα. Ένα μεγάλο κομπλιμέντο στον άνθρωπο που το παρέδωσε !! Το αυτοκίνητό μου είναι πραγματικά ένα όνειρο αυτοκίνητο. Χάρη σε ολόκληρη την ομάδα των κλασικών και ιδιαίτερα ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Lars.

 • Pascal, Γαλλία

  Το έλαβα καλά, το αυτοκίνητο είναι εντάξει. Θα δοκιμάσω το αυτοκίνητο όταν ο καιρός είναι καλός. Ευχαριστούμε που με καθοδηγήσατε σε αυτήν την αγορά. Έχω μόνο φιλοφρονήσεις για εσάς και θα σας προτείνω. Σας εύχομαι πολλούς πελάτες, έτσι είναι η καλύτερη διαφήμισή σας.

 • Hely & Paul, Λουξεμβούργο

  Θέλω απλώς να σας ενημερώσω ότι τα χρήματα από το TR4 μας ήταν στον λογαριασμό μας σήμερα. Η γυναίκα μου και θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τον καλό και ειλικρινές χειρισμό. Νιώσαμε καλά χέρια από την πρώτη στιγμή. Το καλύτερο για εσάς και την οικογένειά σας και φυσικά για ολόκληρη την ομάδα E&R.

 • nico, Γερμανία

  Απολαμβάνουμε το Stag πολύ. Το έχουμε στο δεύτερο σπίτι μας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και ταξιδεύουμε εδώ άνετα μέσω του Bregenzer Forest. Ευχαριστώ και πάλι για την τέλεια επαγγελματική διευθέτηση.

 • Ιανουάριος, Ολλανδία

  Σας ευχαριστούμε για τον επαγγελματικό τρόπο που το κάνετε αυτό!

 • Eric, Ηνωμένες Πολιτείες

  Ελπίζω όλα να είναι καλά. Το αυτοκίνητο είναι ΜΕΓΑΛΟ !! Το έλαβα την πρώτη Μαΐου. Ευχαριστώ και πάλι για ένα τόσο φοβερό αυτοκίνητο.

 • Bert, Ολλανδία

  Τα συγχαρητήριά μου.

 • Maarten, Ολλανδία

  Μπορώ να είμαι πολύ σύντομος για την υπηρεσία των ER Classics: υπέροχο! Πριν από μερικές εβδομάδες έλαβα το Fiat 500 Abarth και έκανα ήδη όμορφες βόλτες. Ολόκληρη η συνεργασία πήγε ομαλά και αποτελεσματικά. Για το επόμενο κλασικό αυτοκίνητό μου, σίγουρα θα πάω ξανά στα κλασικά ER!

 • , Καρλ, Γαλλία

  Σας ευχαριστώ πολύ που αφιερώσατε χρόνο για να απαντήσετε στις ερωτήσεις μου μέσω αυτού του βίντεο! Είναι πολύ επαγγελματικό, είναι τέλειο!

 • Jean-Emile, Γαλλία

  Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα για την προετοιμασία του PORSCHE Boxster και του πολύ επαγγελματικού και γοητευτικού προσώπου παράδοσης. Παρά τις ανησυχίες σχετικά με τα έγγραφα της διαδικασίας, ο M Lagache απάντησε πάντα, όχι αμέσως σαφής αλλά πολύ επαγγελματίας.

 • Maxence, Γαλλία

  Θέλω να σας ευχαριστήσω που λάβατε το CAB 404 μου. Θα ήθελα ιδιαίτερα να ευχαριστήσω τον Remi, ο οποίος επέδειξε επαγγελματισμό, προσοχή και αναζήτηση λύσεων για να ικανοποιήσει τον πελάτη του. Η προσοχή του ER Classic και μια εγγύηση υψηλής ποιότητας σε αυτόν τον τομέα. Ευχαριστώ και πάλι σε ολόκληρη την ομάδα. Ένας ευτυχισμένος πελάτης.

 • Μάρνικ και Κάθλεν, Βέλγιο

  Ευχαριστώ για την ομαλή παράδοση. Ποτέ δεν είχαμε μια τέτοια υπηρεσία και το εννοούμε πραγματικά! Σίγουρα θα έρθουμε ξανά.

 • Jordi, Ολλανδία

  Ευχαριστώ και πάλι για την προσπάθεια και την φανταστική εξυπηρέτηση! Θα σας ενημερώσω πότε είναι. Και φυσικά θα έρθουμε μια φορά, αυτό πιθανότατα θα είναι με το T1 τον επόμενο χρόνο.

 • Coen, Ολλανδία

  Υπέροχη παρέα και πολύ φιλόξενοι! Πολύ ωραία δουλειά και πρέπει να παρακολουθήσετε!

 • Jean Michel, Γαλλία

  Φτάσαμε πολύ καλά στο ALBI, η γυναίκα μου είναι πολύ ευχαριστημένη με το MERCEDES, τα συγχαρητήριά μου σύντομα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τα αυτοκίνητα 3 που αγοράστηκαν από εσάς, το MERCEDES 190 SL είναι όμορφα ευθυγραμμισμένο με τις φωτογραφίες της ιστοσελίδας, εντυπωσιάστηκα από το κύριο συνεργείο και την ομάδα του για την προετοιμασία του αυτοκινήτου στην πόρτα μας, το αυτοκίνητο με πολύ υψηλό επαγγελματισμό, συνιστώ να αγοράζω χωρίς προβλήματα από την ER CLASSIC.

 • Παύλος, Ολλανδία

  Πήρα το αυτοκίνητο σήμερα. Δεν είχα οδηγήσει ακόμα στον αυτοκινητόδρομο, αλλά μου άρεσε πραγματικά. Το overdrive είναι επίσης τέλειο. Με τα προηγούμενα MG μου έχω οδηγήσει 2x 10 χρόνια? Αναμένω επίσης να απολαύσετε αυτό το αυτοκίνητο για πολύ καιρό.

 • Ανδρέας & Ανδρέα, Γερμανία

  Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω με αυτόν τον τρόπο, σας ευχαριστώ πολύ για την ομαλή και απλή αγορά του VW μετατρέψιμου με άδεια vintage. Η γυναίκα μου και εγώ είμαστε ενθουσιασμένοι με το vintage αυτοκίνητο, ταιριάζει πολύ καλά με το παρελθόν μας. Η μεταφορά πραγματοποιήθηκε εξαιρετική παρά την καταιγίδα αυτή τη μέρα, υποστηριζόμενη και από τον πολύ συμπαθητικό οδηγό. Το όχημα είναι τέλειο για μένα και η έγκριση εδώ πήγε ομαλά σε ελάχιστο χρόνο χάρη στην καλή προετοιμασία της εταιρείας σας ..... όλα ήταν ωραία

 • Trevor, Νέα Ζηλανδία

  Μόλις πήρα το αυτοκίνητό μου και είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτό. Το αυτοκίνητο φαίνεται εκπληκτικό ακόμα καλύτερα από τις φωτογραφίες.

 • Hans, Ολλανδία

  Με αυτό τον τρόπο θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για τον εξαιρετικά σωστό χειρισμό της πώλησης του Jaguar XK120. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας ξανά όταν ο FHC μας είναι έτοιμος προς πώληση σε λίγους μήνες.

 • Παγκόσμιο Ταμείο για τον Καρκίνο, Ολλανδία

  Με αυτό τον τρόπο θέλησα προσωπικά να ευχαριστήσω εσάς και την οργάνωσή σας για την ευχάριστη και επιτυχημένη συνεργασία σχετικά με τη δημοπρασία της MGB τον περασμένο Δεκέμβριο.

 • Arndt, Γερμανία

  Είμαι πάντα ευτυχής να ακούσω από εσάς και οπουδήποτε σας λέω για το MGA μου, το ERClassics λέγεται πάντα πολύ θετικό! Έτσι ένα μικρό Έσσεν μπορεί επίσης να βιωθεί κάθε μέρα. Όλα τα καλύτερα για όλη την ομάδα!

 • Franck, Γαλλία

  Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τις τέλειες συνθήκες στις οποίες αγόρασα πρόσφατα το αυτοκίνητό μου. Το cabrio μου VW Beetle 1975 παραδόθηκε στη Γαλλία από μια εταιρεία μεταφοράς υψηλής ποιότητας. Το αυτοκίνητο είναι τέλειο όπως ανακοινώθηκε. Συνιστώ ανεπιφύλακτα την εταιρεία σας.

 • Frans και Stefien, Ολλανδία

  Έλαβε σήμερα το MG-B. Είμαστε ευχαριστημένοι με αυτό και ελπίζουμε να το απολαύσουμε μαζί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Σας ευχαριστούμε για την εξυπηρέτηση και την καθοδήγηση σας Η παράδοση από τον συνάδελφό σας ήταν επίσης πολύ σωστή. Θα συστήσουμε ER Classics σε άλλους, αν ενδιαφέρεστε !!

 • Χριστιανός, Γαλλία

  Σας ευχαριστώ γι 'αυτό. Πολύ ικανοποιημένοι από την εξυπηρέτηση σας, το άψογο αυτοκίνητο ... και τη φιλικότητα σας. Μπορώ μόνο να συστήσω ER Classics.

 • Katrin, Nederland

  Τον περασμένο Σεπτέμβριο αγόρασα αυτό το όμορφο 1975 Volkswagen "Bulli" από εσάς. Ήταν αγάπη με την πρώτη ματιά και είμαι ακόμα πολύ χαρούμενος οδηγός! Δεν μπορώ να περιμένω να το βγάλω στο δρόμο για το πρώτο μας ταξίδι στην κάμπινγκ. Σας ευχαριστούμε και πάλι για όλη την ομάδα της E & R Classics για την εξαιρετική εξυπηρέτηση των πελατών σας. Συνεχίστε την καλή δουλειά!

 • Gino και Sabine, Βέλγιο

  Οι ειλικρινείς ευχαριστίες μας για την σωστή παράδοση των "oldies" μας σήμερα το απόγευμα. Επίσης, μια μεγάλη φιλοφρόνηση για τον οδηγό που σταθμεύει τα αυτοκίνητα και δίνει την απαραίτητη εξήγηση. Μια άλλη "μεγάλη ευχαριστία" για αυτό!

 • Claude, Γαλλία

  Ήθελα να σας ευχαριστήσω για την εξαιρετική συνεργασία που μου παρείχατε στην επίλυση του αρχείου μου MG Α. Πρέπει να σας πω ότι δεν παραλείπω την ευκαιρία να παραθέσω και να συστήσω την κλασσική τοποθεσία σας E & R. Με την ελπίδα της μελλοντικής συνεργασίας, σας προσφέρω τα ειλικρινή χαιρετισμούς μου.

 • Πατρίκιος, Γαλλία

  Σας ευχαριστώ πολύ για την φιλική ομάδα σας. Το Triumph GT6 είναι όμορφο και είμαι πολύ χαρούμενος που τον οδηγώ. Το όνειρό μου είναι πλέον πραγματικότητα, χάρη στη βοήθειά σας.

 • Erich, Γερμανία

  Τώρα ολοκληρώθηκαν οι τρεις συναλλαγές (VW Beetle, Renault 4 CV, TR 6) και θα ήθελα να πω ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος από το χειρισμό τους. Ιδιαίτερα εκτιμώ με ποια φροντίδα και αξιοπιστία τα πράγματα χειριζόταν από εσάς. Η συμβουλή / υποστήριξη ήταν μεγάλη και εντυπωσιάστηκα επίσης που έχετε εφαρμόσει όλες τις πρόσθετες επιθυμίες μου τόσο καλά σε δράση. Με μια λέξη, όλα δεν θα μπορούσαν να έχουν πάει καλύτερα! Η E & R έχει κερδίσει έναν ικανοποιημένο νέο πελάτη.

 • Χριστιανός, Γερμανία

  Το Fiat έφτασε καλά στο Schleswig. Είναι πραγματικά ένα πολύ ωραίο αυτοκίνητο! Ευχαριστώ για τα πάντα και σας βλέπω την επόμενη φορά.

 • Harley, ΗΠΑ

  Θέλω να ξέρετε ότι έλαβα το αυτοκίνητο την περασμένη εβδομάδα !!!! Είναι τόσο καλό και ΚΑΛΥΤΕΡΟ από όσο φανταζόμουν ποτέ και είμαι τόσο ενθουσιασμένος που το έχω στην πραγματικότητα εδώ στο μικρό Tucson AZ. Ότι είναι τόσο μεγάλη η δουλειά και το ιδιαίτερο CAR είναι απλά φανταστικό !! Σας ευχαριστώ πέρα ​​από τα λόγια σε όλη την ευκολία για τη διαπραγμάτευση και να το πάρει σε μένα και όλα ... Είναι πραγματικά εκπληκτικό. Δεν πίστευα ότι θα λειτουργούσε στην αρχή. Έχω πάρει επίσης τα χαρτιά και το φάκελο που είναι από εσάς και τον αποστολέα στο ταχυδρομείο, ήρθε πριν από λίγες ημέρες. Θα συνεχίσω να σας συγχαρώ για εσάς και την εταιρεία για τον επαγγελματισμό σας και την ειλικρινή επιθυμία να πάρετε το αυτοκίνητο σε μένα και να είναι τόσο καλό όσο φαινόταν !!!! Αλλά απλά, πίσω στο τεράστιο "ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥ ΜΟΥ" σε σας .. και η ομάδα στα κλασσικά ER για ένα υπέροχο Job Done !!!! ευχαριστώ .

 • Wim, Ολλανδία

  Απλά ήθελα να σας ευχαριστήσω για την τέλεια παράδοση του 2 + 2, ο μεταφορέας είναι η τέλεια εκπροσώπηση για τον οργανισμό σας. Ο Julian έκανε μια τέλεια παράδοση, τα συγχαρητήριά μου !! Για μένα, ο τύπος τύπου Ε είναι ένα μέσο για ένα ταξίδι ανακάλυψης, ανακαλύπτοντας την τεχνολογία πίσω από αυτό το αμερικανικό Jag και συναντώντας τους ανθρώπους κατά τη διάρκεια αυτού του ταξιδιού.

 • marc, Γερμανία

  Ήθελα να σας ευχαριστήσω για τον φιλικό προς τον πελάτη τρόπο με τον οποίο μου βοήθησε.

 • Jacques, Γαλλία

  Έχουμε μόλις λάβει το Austin Healey, όλα είναι τέλεια. Ο οδηγός είναι πολύ φιλικός.

 • Umberto, Βέλγιο

  Είμαι ικανοποιημένος από την αρχή μέχρι το τέλος, ελπίζω ότι είμαι πολύ τυχερός με το αυτοκίνητο.

 • Mario, Βέλγιο

  Πολύ ικανοποιημένοι, τέλεια εξυπηρέτηση!

 • Harald, Γερμανία

  Απλώς ήθελα να εκφράσω την 100% θετική κρίση σας σε εσάς υπηρεσία PERFECT. Έχω ήδη αγοράσει αυτοκίνητα 2 και απλώς ήθελα να πω ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ - τέλεια αυτοκίνητα και εξαιρετική εξυπηρέτηση. Θα αγόραζα πάντα τα κλασικά μου αυτοκίνητα στο ERClassics.

 • Jean Michel, Γαλλία

  Είμαι πολύ χαρούμενος, είμαι πολύ ευχαριστημένος με τον TR3 θρίαμβό μου, φτιάξαμε για το 60 km είναι τέλειο που κυλά πολύ καλά και το overdrive είναι τέλειο σας ευχαριστεί και πάλι για τις συμβουλές σας παρακαλώ προωθήστε το σχόλιο παρακάτω.

 • Juraj, Τσεχική Δημοκρατία

  Σας ευχαριστώ και πάλι, εκτιμάτε πολύ.

 • marc, Γερμανία

  Το αυτοκίνητό μου έφτασε τώρα μαζί μου και ευχαριστώ όλους, μπορώ να συστήσω ιδιαίτερα την ERclassics και ειδικά για εσάς ως πωλητή.

 • Tomassi, Λουξεμβούργο

  Μόλις μια γρήγορη ανατροφοδότηση μετά τη διπλή αγορά μου. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τα δύο αυτοκίνητα, παραδόθηκαν με άριστη σειρά, εξυπηρετούνται πλήρως και τρέχουν όμορφα. Η παράδοση ήταν άψογη και, για να φτιάξω μια μακρά ιστορία σύντομη, θα συνιστούσα την ERclassics σε οποιονδήποτε ενθουσιώδη παλιό χρονικό για ισχυρή δέσμευση και ποιότητα εξυπηρέτησης.

 • Ειλικρινής, Γερμανία

  Σας ευχαριστούμε για τη φιλική και ευχάριστη συνομιλία. Το Ford A είναι ακριβώς αυτό που περιμέναμε και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την αγορά. Ευχαριστώ και πάλι για την εξαιρετική εξυπηρέτηση και τον επαγγελματικό χειρισμό.

 • Roel, Ολλανδία

  Το αυτοκίνητο είναι σίγουρα καλά παρουσιασμένο και το βίντεο είναι επίσης τέλειο, καθώς υποδεικνύετε ότι περιμένει τώρα τον σωστό αγοραστή.

 • Bruno, Γαλλία

  Απλώς να πω ότι το αυτοκίνητο έχει φτάσει, είμαι πραγματικά χαρούμενος που είναι όμορφο, αυτό που περίμενα. Σας ευχαριστώ και πάλι, πραγματικά απολάμβανα τις ανταλλαγές που είχαμε μαζί πολύ ξεκάθαρες και πολύ Pro.

 • Laurent, Γαλλία

  Ο Mustang έφθασε χθες χωρίς πρόβλημα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη συνεργασία μας και το γκαράζ σας, θα επιστρέψουμε σε εσάς σε μια μελλοντική αγορά.

 • Stefaan, Βέλγιο

  Το αυτοκίνητο παραδόθηκε καθαρά σήμερα το απόγευμα και τελείωσα μια εκτεταμένη δοκιμαστική κίνηση. Οδηγεί άριστα. Σας ευχαριστούμε πολύ για την άριστη εξυπηρέτηση και σας ευχόμαστε όλοι μαζί με όλο το πλήρωμα υπέροχες μέρες!

 • Cynthia & Rutger, Βέλγιο

  Έχουμε λάβει την Jaguar την περασμένη Τετάρτη και θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο παραλήπτης ήταν πολύ επαγγελματίας και χρήσιμος. Το αυτοκίνητο φαίνεται ωραία και ανυπομονούμε να οδηγούμε πολλά.

 • Jacques & Annik, Γαλλία

  Την Κυριακή πήγαμε σε ένα ράλι αυτοκινήτων στο Lanvollon. Από τα αυτοκίνητα 100 που εμφανίστηκαν, το Austin healey ήταν το πιο επιτυχημένο. Οι άνθρωποι ήταν έκπληκτοι από την ποιότητα της αποκατάστασης του αυτοκινήτου, για άλλη μια φορά συγχαρητήρια. Συναντήσαμε ένα άτομο που ζει στο Pludual και σας αγόρασε ένα MGB 5 χρόνια πριν. είναι επίσης πολύ ικανοποιημένος.

 • Stef, Βέλγιο

  Θέλω να ευχαριστήσω ολόκληρη την ομάδα και ιδιαίτερα τον David για την προσπάθεια να φτάσουμε στον τύπο Ε για το Σαββατοκύριακο! Μια κορυφαία εμπειρία που σπάνια βλέπουμε και εκτιμούμε από εμάς και σίγουρα θα περάσουμε.

 • Michel, Γαλλία

  Το Jaguar έχει φτάσει. Ο οδηγός είναι υπέροχος, έβαλε ακόμη και το αυτοκίνητο στο γκαράζ μου. Είμαι πολύ χαρούμενος επειδή κάνατε πολύ καλή δουλειά σε αυτό το αυτοκίνητο και η παράδοση ήταν άψογη και έγκαιρη. Το επόμενο αυτοκίνητο μου θα αγοραστεί από εσάς.

 • Michel, Γαλλία

  Είμαι ήδη πελάτης στο σπίτι που αγόρασε πέρυσι ένα MG TF το οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένος με. Διοργανώνω ένα μίνι ράλι για 6 Oldtimers φίλων για να επισκεφθείτε τις Τουλίπες στο Keukenhof γύρω από τον Απρίλιο 20, 2019. Έχω Φανταστείτε να σταματάτε στο σπίτι το πρωί για μια επίσκεψη (αν είναι δυνατόν με καθοδήγηση) στα γαλλικά. Θα είναι δυνατή. Έχουμε φυσικά όλη την ώρα να καθορίσουμε την ημερομηνία και την οργάνωση. Οι φιλίες μου.

 • JC, Βέλγιο

  Σας ευχαριστούμε για το e-mail σας και για τις δύο λαβές. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την καλοσύνη και τον επαγγελματισμό σας. Δεν μπορώ να πω αρκετά καλά πράγματα για την επιχείρησή σας.

 • Robert & Sabine, Γερμανία

  Μας εντυπωσίασε πολύ η ποιότητα και η επιλογή στο σπίτι σας. Είστε επίσης ένας πολύ ικανός συνεργάτης συνομιλίας στη μνήμη.

 • Daniel, Γαλλία

  πήραμε σπίτι στο δρόμο την Κυριακή χωρίς πρόβλημα. Το αυτοκίνητο λειτουργεί καλά. Σας ευχαριστώ για τη φωτογραφία, ωραία προσοχή. Είναι χαρά να σας ξαναδώ

 • Φρανς, Ολλανδία

  Πρόσφατα ο νέος μου χρονομετρητής αντάλλαξε ένα Aston Martin. Η όλη διαδικασία ήταν πολύ ευχάριστη.

 • Burkhard, Γερμανία

  Ήμασταν στο Waalwijk την περασμένη Κυριακή και κοίταξα την επιβλητική έκθεση vintage αυτοκινήτου. Εκεί ήμασταν πολύ φιλικοί από τον Lars κατά Dongen. Αν και ήμασταν εκεί πριν από τις επίσημες ώρες λειτουργίας, αλλά ακόμα πήραμε έναν καφέ που προσφέρεται. Ο Lars μας έδειξε όλη την έκθεση, ήταν πολύ ευγενικός και ποτέ δεν έβλεπε. Έτσι αποφάσισα αυθόρμητα να αγοράσω. Συμπληρωμένο MG μου πήρε σε πληρωμή. Ποτέ δεν αισθανόμουν υπερβολική φόρτιση και προσβλέπω στο (νέο) αυτοκίνητό μου. Οι ευχαριστίες μου είναι στο ER και ιδιαίτερα στο Lars κατά Dongen.

 • Γεώργιος, Ουγγαρία

  Μόλις έλαβα το αυτοκίνητο το βράδυ ... Με απλά λόγια, απλά αγάπησε! Σας ευχαριστώ πολύ, αν αγοράσω άλλο αυτοκίνητο, η εταιρεία σας θα είναι σίγουρα η πρώτη μου επιλογή.

 • Λουδοβίκος, Καναδάς

  Θα ήθελα απλώς να συγχαρώ τους ιδιοκτήτες της εταιρείας και ένα ιδιαίτερο καλό για τους ανθρώπους που κάνουν το φωτογραφικό έργο στον ιστότοπό σας. Όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, θα γυρίσω πίσω για μια πιο σοβαρή εμφάνιση.

 • Volker, Γερμανία

  Η MGA παραδόθηκε σήμερα το πρωί, το καλύτερο.

 • Christophe, Βέλγιο

  Το αυτοκίνητο είναι εδώ και είναι υπέροχο! Ευχαριστώ και πάλι!

 • Χριστιανός, Γερμανία

  Το αυτοκίνητο έφτασε καλά, όλα είναι τέλεια. Ήμουν σε θέση να εγγράψω το αυτοκίνητο με τα χαρτιά αμέσως, όλα λειτουργούσαν πολύ καλά! Ευχαριστώ και πάλι!

 • Keith, Λουξεμβούργο

  Το Jag έχει φτάσει και φαίνεται υπέροχο. Ο τύπος παράδοσης ήταν λαμπρός και έλαβε μεγάλη προσοχή με την εκφόρτωση, έναν πραγματικό επαγγελματία. Όλα φαίνονται εντάξει και το έχω ασφαλιστεί έτοιμο για εγγραφή την επόμενη εβδομάδα. Εν τω μεταξύ, μεγάλη ευχαριστώ σε εσάς και την ομάδα σας για μια πολύ ομαλή συναλλαγή.

 • Jean-Claude, Βέλγιο

  Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την καλοσύνη και τον επαγγελματισμό σας. Δεν μπορώ να πω αρκετά καλά πράγματα για την επιχείρησή σας.

 • Arndt, Γερμανία

  Όλα πήγαν πολύ καλά και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Επειδή έχετε έναν πολύ ωραίο, ικανό υπάλληλο ... τα συγχαρητήριά μου.

 • τζήν, Γερμανία

  Έχουμε λάβει το TR6 χθες. Τι ωραίο και τέλειο αυτοκίνητο. Όλοι εδώ σταμάτησαν αμέσως να δουν το αυτοκίνητο. Τι μπορώ να σας πω σχετικά με την ποιότητα της υπηρεσίας και τις συνθήκες παράδοσης. Είσαι απλά ο καλύτερος!

 • Birgit & Andreas, Γερμανία

  Πριν από δύο χρόνια αγοράσαμε ένα γκρι Morgan plus 4 τέσσερις θέσεις από την εταιρεία σας. Μέχρι τώρα είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με αυτό το αυτοκίνητο και πέρασα αμέσως το Γερμανικό MOT (TÜV). Πολλές ευχαριστίες από την οικογένεια Rein.

 • Lennart, Σουηδία

  Η επίσκεψη στο εκθεσιακό χώρο και το εργαστήριό σας ήταν πολύ ενδιαφέρουσα.

 • Πατρίκιος, Γερμανία

  Πολλές ευχαριστίες για την ανώτερη υπηρεσία και για την αποστολή του βιβλίου.

 • Γιούργκεν, Γερμανία

  Ευχαριστώ για όλους, ιδιαίτερα την καλή σχέση σχετικά με την επιχείρηση πωλήσεων του Triumph TR6 μου.

 • , Καρλ, Βέλγιο

  Πήρα το αυτοκίνητο αυτό το πρωί. Σας ευχαριστώ και για τη βοήθεια που δώσατε με την εύρεση του σωστού αυτοκινήτου και για τη λήψη της διαδικασίας αγοράς του. Σας ευχαριστούμε πολύ και για τον οδηγό σας για την παράδοση, για να με πάρετε από τα χειριστήρια αυτό το πρωί.

 • Ξέρξης, Ισπανία

  Πήρα το αυτοκίνητο χθες. Ο Tom, ο τύπος μεταφοράς, ήταν εξαιρετικός, τέλειος χρόνος, το αυτοκίνητο έφτασε με εξατομικευμένη μεταφορά. Ο Τομ έβγαλε το αυτοκίνητο από το ρυμουλκούμενο στον κήπο. Ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα ER Classics για την εξαιρετική εξυπηρέτηση, αλλά θέλω επίσης να συστήσω τον Tom ως μεταφορέα γιατί έχει παραδώσει εξαιρετικές υπηρεσίες.

 • Mary & Rene, Ολλανδία

  Το TR κάνει καλά. Ευχαριστώ και πάλι για τις υπηρεσίες σας.

 • Ίασπις, Ολλανδία

  Είναι καλό να γνωρίζετε τον τύπο S που πωλήθηκε τόσο γρήγορα! Δεν περίμενα αυτό να συμβεί και υποθέτω ότι δεν το κάνατε. Έζησα την υπηρεσία σας ως πολύ χαρούμενη και σωστή. Ευχαριστώ !

 • Pascal, Γαλλία

  Ευχαριστώ για την απάντησή σας καθώς έχω μερικές μόνο καλές αναμνήσεις σχετικά με τη μετάβασή μας. Ευχαριστώ .

 • Jean Michel, Γαλλία

  Την 26 του Δεκεμβρίου αγόρασα ένα 1965 Triumph spitfire MK 1. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την αγορά και δεν αντιμετωπίσαμε κανένα πρόβλημα με το αυτοκίνητο.

 • Thijs, Ολλανδία

  Όλα τα αυτοκίνητά σας παρουσιάζονται με κομψό τρόπο από τους ακριβείς και ευγενικούς υπαλλήλους σας.

 • Λέοντος, Ολλανδία

  Πολλές ευχαριστίες, εξαιρετική εξυπηρέτηση που έχετε. Αποδεικνύει αυτό που μου άρεσε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αγοράς του αυτοκινήτου, μια εταιρεία που εκτιμά τους πελάτες της, ακόμα και αφού αγοράσατε ένα αυτοκίνητο.

 • Lan, ΗΠΑ

  Το Lancia Aurelia B21 έφτασε στο Λονγκ Μπιτς και περίμενε σύντομα την επιθεώρηση των Custom στις ΗΠΑ. Αυτά είναι τα δεύτερα αυτοκίνητα που αγοράσατε από την εταιρεία σας και στο εξωτερικό. Αυτά τα αυτοκίνητα χρειάζονται πολύ από τη βοήθειά σας. Με την ευκαιρία αυτή, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την εποικοδομητική συνεργασία σας και να προσβλέπουμε στο μέλλον να έχουμε πολύ πιο καρποφόρες επιχειρηματικές σχέσεις.

 • Jean & Annick, Γαλλία

  Πολλές ευχαριστίες για την πολύ επαγγελματική σας εξυπηρέτηση, η οποία μετράει και για τον συνάδελφό σας που έδωσε το αυτοκίνητο. Το αυτοκίνητο είναι σούπερ και όλα όσα είχαμε συμφωνήσει, είναι χαρά να δουλέψουμε υπό αυτές τις συνθήκες, ειλικρινά.

 • Βασίλης, Γερμανία

  Πολλές ευχαριστίες, η επικοινωνία μαζί σας είναι απλά τέλεια!

 • DK Engineering, DK Engineering

  Σας ευχαριστούμε για την εξαιρετική αποκατάσταση των αρχικών προδιαγραφών.

 • Βασανίζω, Ολλανδία

  Στο 2016 αγόρασα ένα όμορφα ανακαινισμένο 1968 Mercedes 250 SL (Pagode) στην ER Classics. Ακόμα και ένα χρόνο μετά την παράδοση, δεν σας αντιμετωπίζουν ως «ολοκληρωμένη συμφωνία» αλλά προσφέρουν καλή εξυπηρέτηση. Αυτό σας δίνει την αίσθηση ότι είστε πραγματικά φροντισμένος ως πελάτης. Thumbs up για τις δύο, πάντα φιλικές πωλήσεις, όπως τα μέλη του προσωπικού υπηρεσιών στο ER Classics στο Waalwijk.

 • Jean Michel, Γαλλία

  Φτάσαμε καλά με το Triumph. Φαίνεται πραγματικά θεαματική, ευχαριστώ για τη φιλοξενία σας. Ο φίλος μου σίγουρα θα είναι μελλοντικός πελάτης, ήταν εντυπωσιασμένος.

 • Harald, Γερμανία

  Πολλές ευχαριστίες για το μήνυμά σας, Το αυτοκίνητο έχει παραδοθεί και όλα φαίνονται τέλεια! Ευχαριστώ και πάλι και σας ευχόμαστε χαρούμενα Χριστούγεννα.

 • Αντρέ και Πέτρα, Γερμανία

  Πολλές ευχαριστίες για την απρόσκοπτη αγορά και παράδοση του VW T2A '71.

 • Ειλικρινής, Ολλανδία

  Σας ευχαριστούμε πολύ για την παράδοση του MK2, συμπεριλαμβανομένων όλων των απαραίτητων εγγράφων. Επίσης, ευχαριστώ πολύ για την εξαιρετική εξυπηρέτηση τις τελευταίες εβδομάδες.

 • Νίκος, Ελλάδα

  Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σας. Ο λόγος με τον οποίο ήρθα σε επαφή μαζί σας είναι ότι βλέπω ότι το κλασικό E & R κάνει υπέροχη δουλειά.

 • Bart, Ολλανδία

  Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι η Caterham είναι εξαιρετική. Αυτό είναι προφανές φυσικά :-)

 • Tim, Γερμανία

  Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για όλες τις προσπάθειες που κάνατε κατά την αγορά του Volvo P 1800. Είμαι ακόμα πολύ χαρούμενος που πήγε καλά. Έχω κάνει πολλές αναπνοές με το αυτοκίνητο. Τόσο το εσωτερικό όσο και το εξωτερικό του αυτοκινήτου είναι ιδανικό για να δείτε και να οδηγείτε σαν όνειρο. Ευχαριστώ πολύ για τα πάντα. Σίγουρα θα σας επισκεφθώ ξανά.

 • Michael & Angela, Γερμανία

  Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και πάλι - ειδικά τον συνεργάτη σας Lard van Dongen, για την υπηρεσία που μας παραδόθηκε. Λάβαμε μια ζεστή και μεγάλη υποδοχή. Θα χαρούμε να επισκεφτούμε και πάλι το εκθεσιακό σας χώρο.

 • Ton & Cecile, Ολλανδία

  Ιδιαίτερες ευχαριστίες για την αποστολή φωτοαντιγράφων, απίστευτη μεγάλη σειρά φωτογραφιών !!! Συγχαρητήρια! πολύ επαγγελματικό.

 • Χελιδόνι, Ολλανδία

  Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την επαγγελματική, γρήγορη και ωραία λύση για την πώληση του Volvo 544 μου. Έλαβα την ποσότητα της αποστολής την περασμένη εβδομάδα, όπως είχε υποσχεθεί.

 • Lan, ΗΠΑ

  Χθες έλαβα τα Saab 93 και Citroen DS19, και τα δύο αυτοκίνητα σε εξαιρετική κατάσταση. Το Saab 93 είναι ένα εξαιρετικά φανταστικό αυτοκίνητο για τη συλλογή μου. Πραγματικα το αγαπω. Θα ήθελα να εκτιμήσω τις ρυθμίσεις βοήθειας για τα δύο αυτοκίνητα με πολλά πράγματα στο πορτμπαγκάζ της Citroen. Σας ευχαριστούμε και πάλι για τα πάντα και ελπίζουμε να έχετε καλή δουλειά.

 • Philippe, Βέλγιο

  Πήρα το αυτοκίνητό μου την Παρασκευή και την τελευταία Κυριακή είχα την ευκαιρία να οδηγήσω το αυτοκίνητο την Κυριακή: μια ηλιόλουστη μέρα. τέλειος! Το αυτοκίνητο είναι υγιές και ανθεκτικό και το φυλλάδιο συντήρησης δείχνει ότι το αυτοκίνητο ήταν στα χέρια των οπαδών της παλιάς μηχανικής. Ευχαριστώ για την τέλεια εξυπηρέτηση: τέλεια παράδοση, λεπτομερείς εξηγήσεις και προσαρμοσμένα έγγραφα και MOT.

 • Klaus, Γερμανία

  Ακόμη και εβδομάδες μετά την αγορά του πράσινου TR4A IRS είμαι ακόμα πολύ ικανοποιημένος. Αλλάξα μόνο μερικά μικρά πράγματα, αλλά το αυτοκίνητο έγινε TOP από την ER Classics. Ευχαριστώ και πάλι σε εσάς και την ΟΜΑΔΑ σας.

 • Jean-Francois, Βέλγιο

  Μια μικρή σημείωση για να σας ενημερώσουμε ότι τελικά θα μπορούσαμε να οδηγήσουμε το Studebaker Hawk GT μετά από έναν αυστηρό χειμώνα και όλα πήγαν καλά: Το αυτοκίνητο ξεκίνησε, οδηγεί, φρενάρει, έχει καλή οδική συμπεριφορά και είναι ευχάριστο να οδηγεί. Συνεπώς, είμαι ακόμα πολύ ικανοποιημένος με την αγορά και την εξυπηρέτησή σας και θα επανέλθω για να εξετάσω τα αμερικανικά αυτοκίνητα στην εκθεσιακή σας αίθουσα! Τώρα θα βελτιώσω αυτό το αυτοκίνητο σύμφωνα με το αρχικό μοντέλο 1963.

 • Claude & Nelly, Γαλλία

  Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για το αυτοκίνητο, έφτασε σήμερα (wednesday) νωρίς το απόγευμα, το αυτοκίνητο είναι τέλειο .. Πριν από δύο ημέρες λάβαμε τα έγγραφα, όλα πήγαν καλά.

 • Jean Michel, Γαλλία

  Συγχαρητήρια για την ομάδα ER Classics και ειδικά για τον κ. Κ. Kempen για τους εξαιρετικούς Γάλλους. Το Spitfire είναι ακριβώς το ίδιο όπως στις εικόνες. Η παράδοση ήταν τέλεια, το αυτοκίνητο βρίσκεται σε άψογη κατάσταση. Σίγουρα, η επόμενη αγορά μου θα είναι στην ER CLassics, ευχαριστώ ξανά.

 • Νάοκι, Ιαπωνία

  Η Autobianchi από εσάς έφτασε με ασφάλεια.

 • Ιωσήφ, Μάλτα

  Ο φίλος μου πήγε να πάρει το αυτοκίνητο και το στο γκαράζ στο σπίτι μου στη Μάλτα. Μου είπαν ότι είναι σε κατάσταση μέντας και είναι τρελοί γι 'αυτό.

 • Simen, Νορβηγία

  Τα νορβηγικά έθιμα εντυπωσιάστηκαν από το αυτοκίνητο και ήταν εύκολο να φέρουμε το αυτοκίνητο με όλα τα χαρτιά. Θα επωφεληθώ αυτής της ευκαιρίας για να ευχαριστήσω εσάς και τους συναδέλφους σας για όλη τη φιλοξενία σας όταν επισκεπτόμαστε το εκθεσιακό χώρο σας (και τις δύο φορές). Δεν μπορώ να σκεφτώ κανένα άλλο μέρος που έχω βιώσει τόσο μεγάλη εξυπηρέτηση πελατών.

 • Wolfgang, Γερμανία

  Ευχαριστώ πολύ για την παράδοση του MGB χωρίς προβλήματα - το αυτοκίνητο είναι υπέροχο, η γυναίκα μου ευτυχισμένη.

 • Χελιδόνι, Ολλανδία

  Και πάλι τα συγχαρητήριά μου για την ειδική γρήγορη πώληση του Volvo 544 μου. Χάρη στην επαγγελματισμό των εργαζομένων της ER Classics και την όμορφη φωτογράφηση και το βίντεο που έκαναν, αυτή η πώληση πραγματοποιήθηκε.

 • Luc, Βέλγιο

  Σας ευχαριστούμε και πάλι για το θερμό καλωσόρισμα και την ιδιωτική εκδρομή με χρήσιμες συμβουλές, από χθες το πρωί! Μπορούμε να κάνουμε αυτό ένα ετήσιο ραντεβού;

 • Heinz, Αυστρία

  Αργά, αλλά και πάλι, έχω λάβει το Triumph για το 25 του Απριλίου με πλήρη ικανοποίηση. Θέλω πραγματικά να σας ευχαριστήσω όλους.

 • Wesley, Βέλγιο

  Θέλω να ευχαριστήσω την E & R για την εξαιρετική και πάνω απ 'όλα γρήγορη εξυπηρέτηση. Έχω δοκιμάσει το Beelte και όλα είναι καλά. Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους οι άνθρωποι επιλέγουν για μια compagnie με καλή φήμη, ευχαριστώ γι 'αυτό.

 • Emiel, Βέλγιο

  Ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη παρέμβαση και την εξυπηρέτηση. Με την ευκαιρία, το προσωπικό ήταν πολύ ευγενικό.

 • Πέτρος, Γερμανία

  Μια μεγάλη φιλοφρόνηση, υπέροχες εικόνες, μεγάλη αποκατάσταση. Όταν έχω περισσότερο χρόνο, θα έρθω και θα σας επισκεφθώ στην Ολλανδία.

 • Jens, Γερμανία

  Τελεία ευχαριστώ πολύ! Πολύ επαγγελματική υποστήριξη και μια έντιμη επιχειρηματική στάση.

 • Klaus, Γερμανία

  Όλα πήγαν καλά. 1 ώρα μετά την παράδοση το αυτοκίνητο είχε τον αριθμό εγγραφής του. Όλοι οι οποίοι έδειξα το όνειρό μου ήταν ενθουσιασμένοι, ευχαριστώ και πάλι.

 • Jean-Francois, Γαλλία

  Ένα μικρό μήνυμα για να σας ενημερώσουμε ότι η παράδοση του Studebaker πήγε καλά και την κατάλληλη στιγμή. Ήμουν επίσης πολύ ικανοποιημένος με τον άντρα που ανέθρεψε το αυτοκίνητο στο γκαράζ και μας είπε πώς να χειριστούμε το αυτοκίνητο. Σας συγχαίρουμε.

 • Ρόλαντ και Χέντι, Λουξεμβούργο

  Μια ευχαριστία από το Λουξεμβούργο και σας ευχόμαστε όμορφες διακοπές.

 • Pierre, Ισπανία

  Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα ER Classics για την ταχεία παράδοση του Austin Healey μου. Το αυτοκίνητό μου έφτασε σε τέλεια κατάσταση. Πολλές ευχαριστίες και πάλι και ελπίζω ότι αυτή ήταν η πρώτη αγορά πολλών.

 • Stu, ΗΠΑ

  Το πυροσβεστικό όχημα έφτασε ... ΤΑ ΑΓΑΠΩ !!! Σας ευχαριστώ πολύ για την καλή δουλειά.

 • Didier, Γαλλία

  Έχουμε λάβει το αυτοκίνητο πολύ καλά την Τρίτη 19 Ιουλίου, είναι υπέροχο.

 • Mient, Ολλανδία

  Το Volvo P1800E μου είχε ήδη αποκατασταθεί πολύ καλά. τα σημερινά σημεία έγιναν με εξαιρετικό τρόπο στο δικό τους γκαράζ, χάρη στον πωλητή και τον προϊστάμενο του γκαράζ.

 • Fanny, Ολλανδία

  Είμαστε οι υπερήφανοι ιδιοκτήτες αυτού του πανέμορφου Camper Citroën HY, ευχαριστίες για την καλή εξυπηρέτηση!

 • Θωμάς, Γερμανία

  Ευχαριστώ και πάλι για το όμορφο αυτοκίνητο.

 • Ιγκόρ, Βέλγιο

  Είμαστε πολύ χαρούμενοι με το αυτοκίνητο. Συγχαρητήρια σε σας για την υπηρεσία και τον οδηγό που παρέδωσε το αυτοκίνητο.

 • Ειλικρινής, Βέλγιο

  Για μερικούς μήνες έχουμε στην κατοχή μας το MG και πρέπει να πω ότι δεν έχω ποτέ μετανιώσει αυτή την αγορά για ένα δευτερόλεπτο. Τις τελευταίες εβδομάδες απολαύσαμε πολύ το Maggy μας. Ναι, δώσαμε στο αυτοκίνητο ένα όνομα με am και g σε αυτό.

 • Eric, Ολλανδία

  Λόγω μιας ασθένειας έπρεπε να πουλήσω το πρόσφατα αποκατεστημένο MGB μου. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα της ER Classics για τον σωστό τρόπο πώλησης και θα συστήσω την εταιρεία σας σε όλες τις συναντήσεις μου στον κόσμο των κλασικών αυτοκινήτων.

 • Joachim, Γερμανία

  Έχετε κάνει την μέρα μου χθες και κάθε λεπτό θα οδηγήσω την ομορφιά! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!!!!! Θα σας δούμε στη Στουτγάρδη το επόμενο Σαββατοκύριακο, ό, τι καλύτερο και να απολαύσετε το Σαββατοκύριακο (I WILL !!!!!!!!!!!!)

 • Hartmut, Γερμανία

  Με κάνει πολύ χαρούμενο, γιατί; Επειδή επισκέφθηκα την εταιρεία σας πριν από μερικούς μήνες και εγώ και ο φίλος μου είχα μεγάλη ενθουσιασμό για την κατάσταση των αυτοκινήτων που παρουσιάστηκαν. Στη συνέχεια, κοιτάξαμε στο εργαστήριο. Είστε αρκετά ανοιχτοί για όλα τα πράγματα, τίποτα δεν είναι κρυμμένο. Είδαμε να δουλεύεις καλά και διεξοδικά. Συγχαρητήρια - πολύ καλά !!

 • Stefan, Βέλγιο

  Ήμουν στην εταιρεία σας πρόσφατα και ήταν μια ευχάριστη γνωριμία. Οι πωλητές ήταν πολύ ευγενικοί.

 • Axel, Αυστρία

  Γεια σας Ολλανδία. Όλα πήγαν πολύ καλά. Ωραία οδηγός, καλές επικοινωνίες, αυτοκίνητο στο γκαράζ, πραγματικά δροσερό!

 • Eliane, Βέλγιο

  Όλα πήγαν πολύ καλά και θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε. Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες της άφιξης του μικρού μου 4CV και της παράδοσης των κλειδιών. Ο οδηγός σας ήταν πολύ sympa !!

 • Herbert, Γερμανία

  Τα χρήματα έχουν φτάσει. Ευχαριστώ για όλη την προσπάθεια. Και πάλι, ήταν πολύ ευχάριστο να συνεργαστούμε με την E & R.

 • Ιάκωβος, Ολλανδία

  Ευχαριστώ που πωλήσατε το Triumph TR6 τόσο γρήγορα και την ομαλή διαδικασία. Ήταν καλό να δουλεύεις μαζί σου.

 • Leif, Δανία

  Το αυτοκίνητο έφτασε στη διεύθυνση μου σήμερα το πρωί ακριβώς όπως είπατε πως θα ήταν. Ήταν μια χαρά να συνεργαζόμαστε μαζί σας.

 • Bernard, Γαλλία

  Ο Daimler παραδόθηκε στο χώρο μου χθες το βράδυ χωρίς προβλήματα.

 • Roland, Γερμανία

  Σήμερα, έλαβα τα αυτοκίνητα 2 που αγόρασα στην εταιρεία σας. Είμαι πολύ ικανοποιημένος, η κατάσταση των αυτοκινήτων είναι όπως τις περιγράψατε. Ανυπομονώ να συνεργαστώ ξανά μαζί σας.

 • Παύλος, Ηνωμένο Βασίλειο

  Γεια σου, έλαβα το MGA μου εντάξει. Πολλές ευχαριστίες, είμαι πολύ ευχαριστημένος με την αγορά μου.

 • Τόκε, Ουγγαρία

  Θέλω μόνο να σας ενημερώσω ότι είμαι πραγματικά ικανοποιημένος με τη νέα μου Citroen! Ήταν μεγάλη χαρά να συνεργαζόμαστε μαζί σας.

 • Mickael, Γαλλία

  Γεια Ernest, έχω λάβει το Triumph μου σε καλή κατάσταση. Είναι όμορφη και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Ευχαριστώ και πάλι για την ειλικρίνειά σας και την καλοσύνη σας.

 • Μιχαήλ, Γερμανία

  Όλα πήγαν καλά με τη μεταφορά του Triumph TR6 μου. Ανυπομονώ να απολαύσω την οδήγηση αυτού του όμορφου αυτοκινήτου.

 • John και CarolΡουμανία

  Κάναμε το 1600 km για να επιστρέψουμε στη Ρουμανία, το αυτοκίνητο έκανε πολύ καλά.

 • Kenneth, Ολλανδία

  Ευχαριστώ και πάλι, είμαι πολύ χαρούμενος με το αυτοκίνητο.

 • Antoine, Γαλλία

  Έλαβα το Volvo P1800 σε καλή κατάσταση και θέλω να σας ευχαριστήσω. Είμαι πολύ ικανοποιημένος και σας συνιστώ σε έναν φίλο που θέλει να αγοράσει ένα κλασικό αυτοκίνητο.

 • Δασώδης, Γαλλία

  Τέλος Αυγούστου 2012 αγόρασα ένα Morris Mino 1000. Τρέχει καλά και είμαι πολύ ικανοποιημένος με αυτό.

 • κυματοειδές κτένισμα, Ολλανδία

  Θέλω να σας ευχαριστήσω πολύ για τον επαγγελματισμό σας στην πώληση του Triumph TR4A μου τον Δεκέμβριο.

 • Michel, Γαλλία

  Η παράδοση του Triumph TR4 πήγε τέλεια. Ευχαριστώ.

 • Eric, Ολλανδία

  Ήθελα να ευχαριστήσω εσάς και τους συναδέλφους σας για την προσπάθειά σας για την πώληση του Porsche 911S Targa 1973.

 • Ernst, Αυστρία

  Νωρίς το πρωί το Triumph έφτασε. Χάρη σε εσάς και την ομάδα σας για την προσπάθεια.

 • Δασώδης, Γαλλία

  Έλαβα το όχημα καλά αυτό το απόγευμα. Όλα πήγαν καλά. Ο προμηθευτής ήταν πολύ ευγενικός και επαγγελματικός. Ευχαριστώ για όλα.

 • Αλεξάντερ και Νάταλλι, Γαλλία

  Χάρη στην ομάδα σας για το όνειρό μου.

 • Pierre, Γαλλία

  Γεια σας, το Triumph TR6 παραδόθηκε, η μεταφορά πήγε καλά, ένα πολύ όμορφο αυτοκίνητο, ευχαριστώ! Τα λέμε σύντομα.

 • Joachim, Αυστρία

  Επέλεξα να παραλάβω το MGB GT μου και να τον οδηγήσω μέχρι την Αυστρία χωρίς κανένα πρόβλημα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα για να κάνεις τα πάντα τόσο εύκολο. Μπορώ σίγουρα να συστήσω ER-Classics!

 • Sam, Ηνωμένο Βασίλειο

  Έλαβε σήμερα το Porsche 912. Ακριβώς αυτό που περιμέναμε. Ευχαριστώ πολύ.

 • Richard, Ολλανδία

  Θέλω να σας ευχαριστήσω για τον τρόπο που όλα πήγαν καλά με την πώληση του Volvo 1800S μου. Τα χρήματα τέθηκαν στο λογαριασμό μου σήμερα. Σίγουρα θα συστήσω την εταιρεία σας στους φίλους μου όταν θέλουν να πουλήσουν το Oldtimer. Ίσως να σας δω σύντομα.

 • Παύλος, Πορτογαλία

  Το αυτοκίνητο έφτασε χθες το βράδυ :-) Ο κινητήρας ξεκίνησε αμέσως και παρόλο που βρέξιμα βαριά, έκανα μια μικρή περιήγηση γύρω από το σπίτι με το γιο μου. Πολλά ευχαριστώ.

 • γρύλος, Ολλανδία

  Ήθελα να ξέρετε ότι όλα πήγαν πέρα ​​από τις προσδοκίες. Το μόνο μικρό πράγμα ήταν ότι, με την όμορφη ώρα, έπρεπε να αφήσω το cabrio πίσω στο σπίτι σου. Έχω ένα καλό συναίσθημα για την άσκηση επιχειρηματικών δραστηριοτήτων και σίγουρα θα σας συστήσω.

 • Adrien, Γαλλία

  Επιβεβαιώνοντας την άφιξη του MGB Blue 1974 μου. Ευχαριστώ πολύ, είναι ένα πραγματικά καλό αυτοκίνητο και είμαι ευτυχής με αυτό.

 • Jos, Ολλανδία

  Σχετικά με το 2 μήνες πριν ήρθα σε ER-classics σε ένα Oldtimer Forum. Την περασμένη εβδομάδα ήμουν στη γειτονιά του Waalwijk και αποφάσισα να ρίξω μια ματιά. Τι θαυμάσιο εκθεσιακό χώρο με φανταστικούς Oldtimers!

 • Νίκος, Ισπανία

  Φτάσαμε με ασφάλεια στη Μαγιόρκα. Σας ευχαριστώ πολύ που προετοιμάσατε το αυτοκίνητο τόσο καλά.

 • τόμος, Ηνωμένο Βασίλειο

  Το MGA είναι σε άριστη κατάσταση, χάρη παιδιά!

 • marc, Γερμανία

  Σας ευχαριστώ πολύ για την ωραία συμφωνία (πράσινο Spitfire). Ήταν ένα ευχάριστο ταξίδι στη Γερμανία.

 • Laurent, Γαλλία

  Σας ευχαριστούμε πολύ για την αγορά και την παράδοση, το όχημα είναι υπέροχο! Καλή απόδοση της μεταφοράς και βεβαιότητα της εταιρείας σας.

 • Gonzalo, Ισπανία

  Το αυτοκίνητο έφτασε σε άριστη κατάσταση χθες. Ευχαριστώ πολύ, εξαιρετική εξυπηρέτηση!

 • Ντάνιελ και Νικολ, Βέλγιο

  Σήμερα, το MGB έχει φτάσει σε καλή κατάσταση στο νέο του σπίτι. Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε και πάλι για τις θερμές υποδοχές και την εξαιρετική εξυπηρέτηση. Ευχαριστώ που βοηθήσατε να κάνετε τα όνειρά μου πραγματικότητα.

 • Μιχαήλ, Γερμανία

  Ήθελα να σας ευχαριστήσω ξανά για το θερμό καλωσόρισμα στο Waalwijk και το υπέροχο αυτοκίνητο.

 • Dario, Γερμανία

  Θέλω να σας ευχαριστήσω για τον καλό τρόπο με τον οποίο μεταφέρθηκε το Ford Mustang μου. Όλα πήγαν καλά. Σας εύχομαι ό, τι καλύτερο για το μέλλον και θα σας συστήσω σε άλλους.

 • Francois, Γαλλία

  Έχουν περάσει μερικά χρόνια που αγόρασα το MGB μου στο ERclassics. Ήμουν πολύ satysfied με την υπηρεσία, έτσι θα επικοινωνήσω μαζί σας ξανά.

 • Ειλικρινής, Γερμανία

  Το MGB που έχετε παραδώσει έχει εγκριθεί και λειτουργεί καλά. Ευχαριστώ πολύ για την εξαιρετική υπηρεσία.

 • marc, Γαλλία

  Ένα καλό και ασφαλές ταξίδι στο Παρίσι με το MGB. Μεγάλος!

 • Σημειώστε, Βόρεια Καρολίνα, ΗΠΑ

  Πραγματικά εντυπωσιασμένος από την ποιότητα της εργασίας. Σας ευχαριστώ παιδιά. Μετράω ημέρες πριν την παράδοση σαν παιδί πριν από τα Χριστούγεννα!

 • Sean, Ηνωμένο Βασίλειο

  Το φορτηγό έφτασε χθες. Ευχαριστώ, είναι μεγάλη.

 • Bruno, Γαλλία

  Αγόρασα ένα MGB 71 πριν από λίγους μήνες, ήταν το πρώτο μου κλασικό αυτοκίνητο. Αρχικά οδηγούσα μόνο μικρές αποστάσεις, αλλά τώρα οδηγώ το MGB κάθε εβδομάδα και το χρησιμοποιώ και για μεγάλες αποστάσεις. Ευχαριστώ!

 • Jean-Pascal, Χιλή

  Ήθελα να ξέρετε ότι είχα ήδη μεγάλη διασκέδαση που οδήγησε αυτό το όχημα, σας ευχαριστώ. Σας ευχαριστώ για τον επαγγελματισμό σας και ελπίζω να ξαναβρεθείτε.

 • Fernanda, Ιταλία

  Είμαι πολύ χαρούμενος που σας ενημερώνω ότι το Isetta παραδόθηκε χθες το απόγευμα. Ήταν μεγάλη χαρά να συνεργαζόμαστε μαζί σας και αν θα ξαναζήσω ξανά ένα καινούργιο κλασικό αυτοκίνητο, ξέρω πού να πάω πρώτα.

 • Roland, Γαλλία

  Το αυτοκίνητο παραδόθηκε και έφτασε χωρίς ζημιά. Σας ευχαριστώ επίσης για την υπηρεσία και την επικοινωνία.

 • Olivia και Michel, Γαλλία

  Το MGA έφτασε καλά και τρέχει καλά. Θέλω να σας ευχαριστήσω για την εγκατάσταση του συστήματος θέρμανσης και των spoiler 2. Θα συστήσω την εταιρεία σας σε άλλους που αναζητούν ένα κλασικό αυτοκίνητο, λόγω της ποιότητας των αυτοκινήτων και, πολύ σημαντικό, για την εξυπηρέτηση μετά την αγορά. Thansk πολλά στην ομάδα σας.

 • Wolfgang, Γερμανία

  Το Harley Davidson έφτασε καλά. Η κατάσταση του αυτοκινήτου είναι όπως περίμενα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Θέλω να σας ευχαριστήσω για την επαγγελματική και ευχάριστη διαδικασία της αγοράς.

 • Παύλος, Γαλλία

  Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που αφιερώσατε το χρόνο να με βοηθήσετε σήμερα. Αισθάνομαι πολύ άνετα για το αυτοκίνητο μετά από τη συνομιλία μου με τον Ρον. Μεγάλο εκθεσιακό χώρο και μια φανταστική ομάδα ανθρώπων!

 • Alain, Γαλλία

  Το MGA μου είναι εγγεγραμμένο στη Γαλλία και είμαι πολύ ικανοποιημένος με αυτό. Σας βλέπουμε σύντομα και έχετε καλές πωλήσεις!

 • Michel, Γαλλία

  Το αυτοκίνητο παραδόθηκε σήμερα το απόγευμα και όλα πήγαν καλά. Σας ευχαριστώ για την αποτελεσματικότητα. Ίσως θα συναντηθούμε ξανά για ένα άλλο αυτοκίνητο;

 • Εμμανουήλ, Γαλλία

  Έλαβα το αυτοκίνητο σε καλή κατάσταση και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Πολύ καλή παράδοση.

 • Sebastian, Γερμανία

  Λίγο αργά, αλλά θέλω να σας ευχαριστήσω για τον εύκολο χειρισμό και την παράδοση του Triumph GT6.

 • Ιουλιανός, Βέλγιο

  Μια μικρή σημείωση για να σας πω ότι το αυτοκίνητο έχει οδηγήσει πολύ καλά από την Ολλανδία στο Βέλγιο, χωρίς προβλήματα. Σας ευχαριστούμε και πάλι για τα πάντα και ειδικά για την θερμή υποδοχή κατά τις επισκέψεις μας μαζί σας.

 • Alain, Γαλλία

  Έλαβα το MGB σε καλή κατάσταση, όπως αναμενόταν. Ο προμηθευτής σας είναι πολύ συμπαθητικός.

 • Ευγένιος, Γαλλία

  Η παράδοση πήγε πολύ καλά. Ο προμηθευτής ήταν εγκαίρως και μου έδωσε τα απαραίτητα έγγραφα. Ευχαριστώ.

 • Bert, Ολλανδία

  Το 190SL έγινε μεγάλη! Ευχαριστώ!

 • Δαβίδ, Βέλγιο

  Ευχαριστώ για την παράδοση και τα συγχαρητήρια στον κατασκευαστή καθισμάτων! Από το επόμενο!

 • Κάρολος, Γαλλία

  Σας ευχαριστώ για το υπέροχο Triumph Spitfire MK3 που αγόρασα τον περασμένο Νοέμβριο. Συνιστώ ER classics σε όσους αναζητούν ένα κλασικό αυτοκίνητο.

 • Στιλέτο, Γερμανία

  Το αυτοκίνητο έφτασε με ασφάλεια και μέχρι στιγμής είμαι ικανοποιημένος.

 • Πέτρος, Γερμανία

  Με μεγάλη χαρά έλαβα την MG χθες. Ευχαριστώ και ευγενικά.

 • Θωμάς, Ιταλία

  Η MGA έφτασε σήμερα το πρωί ... Σας ευχαριστώ πολύ!

 • marie, Γαλλία

  Ευχαριστώ που έκανες ένα από τα όνειρά μου.

 • Πατρίκιος, Γαλλία

  Ο Karmann Ghia έφτασε καλά χθες. Χάρη σε εσάς και όλη την ομάδα.

 • Adriano, Λουξεμβούργο

  Το Stag έχει φτάσει καλά και είμαι πολύ χαρούμενος που υπέβαλε τις δοκιμές. Ευχαριστώ όλη την ομάδα.

 • Sylvie και Pierre, Βέλγιο

  Ευχαριστώ για την συμβουλή σου. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την υπηρεσία σας. Σας βλέπουμε για την επόμενη αγορά μας!

 • Oliver, Γερμανία

  Το αυτοκίνητο έφτασε καλά. Ο κινητήρας λειτουργεί και η εργασία μπορεί να ξεκινήσει. Ευχαριστώ για την ομαλή διαδικασία.

 • Άνθρωπος, Γαλλία

  Λάβαμε το αυτοκίνητο την Τετάρτη και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με αυτό. Όλα είναι εντάξει και ελπίζουμε ότι θα απολαύσουμε την οδήγηση στην ύπαιθρο με το καινούργιο μας αυτοκίνητο!

 • Hermann, Γερμανία

  Σας ευχαριστώ για αυτό το υπέροχο αυτοκίνητο. Ο κινητήρας λειτουργεί καλά και είναι πολύ ισχυρός.

 • Ο Steve, Ηνωμένο Βασίλειο

  Απλά ήθελα να σας ευχαριστήσω για το χάπι! Η μεταφορά πήγε καλά, ο οδηγός και ο Antoine ήταν πολύ εξυπηρετικοί.

 • Dehmer, Γερμανία

  Το αυτοκίνητο έχει φθάσει. Ολα πήγαν καλά. Το Frogeye είναι όπως αναμενόταν να είναι και το wnet μεταφοράς πολύ καλά.

 • Ιβάν, Βέλγιο

  Η δοκιμή του coupe MGB είναι εντάξει, ευχαριστώ!

 • Geurdie και Safano, Ολλανδία

  Ήθελα να σας πω ότι ο Studebaker φαίνεται πολύ όμορφος στις εικόνες. Τα συγχαρητήριά μας για τις δεξιότητες φωτογραφίας.

 • Eddy, Βέλγιο

  Ευχαριστώ πάρα πολύ! Οι μεταφορές έφθασαν εγκαίρως.

 • Karl, Ηνωμένο Βασίλειο

  Ακριβώς για να σας ενημερώσουμε ότι η Peugeot ελήφθη με καλή σειρά και μόλις περάσει την επιθεώρηση uk mot, σας ευχαριστούμε που κάνατε όλη την διαδικασία ομαλή και χωρίς προβλήματα.

 • Αγάπη, Γαλλία

  Το Audi TT κυκλοφόρησε σήμερα. Είναι σε άριστη κατάσταση.