Translated by Google Translate

NL EN US DE FR PL CZ ES PT IT SE HU GR RO SK JP CN AE IL
Κυριακή 1 Νοεμβρίου (All Saints Day) EXTRA OPEN από 12:00 έως 16:00
Πηγαίνετε στο απόθεμα Πουλήστε το αυτοκίνητό μου

Άστον Μάρτιν V8

Το Aston Martin V8 είναι ένα αυτοκίνητο που παράγεται από την Aston Martin στο Ηνωμένο Βασίλειο μεταξύ του 1969 και του 1989. Όπως όλα τα παραδοσιακά αυτοκίνητα της Aston Martin, ήταν απόλυτα χειροποίητα. Οι πελάτες της Aston Martin έχουν ζητήσει ένα αυτοκίνητο με οκτώ κυλίνδρους για χρόνια, οπότε η Aston Martin σχεδίασε ένα μεγαλύτερο αυτοκίνητο. Ο κινητήρας δεν ήταν ακόμα έτοιμος, έτσι στο 1967 το DBS βγήκε με τον ευθεία έξι κινητήρα Vantage του DB6. Δύο χρόνια αργότερα το V8 ήταν έτοιμο και το DBS V8 βγήκε. Με τον τερματισμό του ευθεία-έξι Vantage στο 1973, το DBS V8, απλά ονομάζεται Aston Martin V8, έγινε το mainstream της εταιρείας για σχεδόν 20 χρόνια.

Aston Martin Classic Cars προς πώληση

Το Aston Martin V8 Vantage έχει επαινεθεί από την κυκλοφορία του στο 1977 για την κορυφαία ταχύτητα του 270 km / h. Ο κινητήρας μοιράστηκε με το Lagonda, αλλά χρησιμοποιούσε καλύτερους εκκεντροφόρους, αυξημένο λόγο συμπίεσης, μεγαλύτερες βαλβίδες εισαγωγής και μεγαλύτερα καρμπυρατέρ τοποθετημένα σε νέες πολλαπλές συσκευές. Η απόδοση ήταν εκπληκτική με την επιτάχυνση του 0-97 km / h σε 5.3 δευτερόλεπτα, το οποίο ήταν ένα δέκατο του δευτερολέπτου ταχύτερα από το Ferrari Daytona. Η πρώτη σειρά εξοπλίστηκε με τέσσερα καρμπυρατέρ 48IDF2 / 100 Weber, ένα τυφλό άνοιγμα καπό και μια ξεχωριστή πίσω αεροτομή. Η έκδοση Oscar India εισήχθη το φθινόπωρο του 1978. Ένας μαύρος ταμπλός που καλύπτεται από δέρμα αντικατέστησε το προηγούμενο ταμπλό καρυδιάς. Ο ξύλινος ταμπλός επέστρεψε στο Vantage στη δεκαετία του ογδόντα και έδωσε μια πολυτελή εμφάνιση. Η έκδοση Oscar India έλαβε επίσης μικρή αύξηση της παραγωγικής ικανότητας. Αυτή η γραμμή δημιουργήθηκε μέχρι το 1989. Το όνομα Vantage είχε ήδη χρησιμοποιηθεί για πολλά αυτοκίνητα της Aston Martin, αλλά αυτό ήταν ένα ξεχωριστό μοντέλο. Αν και με βάση το Aston Martin V8, οι πολλές αλλαγές λεπτομέρειας έχουν δημιουργήσει μια μοναδική οδηγική εμπειρία. Ένα από τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά ήταν το πεπλατυσμένο καπό. Αν και τα μοντέλα Vantage δεν εισήχθησαν στις ΗΠΑ, είναι επιλέξιμα για συμπερίληψη σύμφωνα με τους κανόνες «Show and Display» του DOT στις περισσότερες πολιτείες. Μεταξύ των 1986 και 1989 δημιουργήθηκε μια μετατρέψιμη έκδοση Vantage Volante. Έξι μηχανικά συγκρίσιμα αυτοκίνητα κατασκευάστηκαν στο παρελθόν για μια ειδική παραγγελία, αλλά δεν ήταν διαθέσιμα τακτικά μέχρι τότε. Η έκδοση παραγωγής είχε μια ακόμη πιο βαθιά μπροστινή σπόιλερ από το Vantage, ακόμα μεγαλύτερες καμάρες των τροχών και εκτεταμένες πλευρικές φούστες. Στο 1987, ο πρίγκιπας Κάρολος της Ουαλίας έλαβε ένα Vantage Volante, αλλά κατόπιν αιτήματός του χωρίς τις ευρύτερες καμάρες των τροχών, το μπροστινό φράγμα αέρα και τις πλευρικές φούστες του αυτοκινήτου παραγωγής. Αυτό το αυτοκίνητο έγινε γνωστό ως το «Prince of Wales Spec» από το οποίο χτίστηκαν άλλα αυτοκίνητα 26. Αυτά γενικά θεωρούνται ως το πιο επιθυμητό από όλα τα μοντέλα V8 από τα 70 και 80.

Αγοράζοντας ένα Aston Martin V8;

Άστον Μάρτιν V8

E & R Classics, ο ειδικός σας Aston Martin Classic Car!

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το απόθεμά μας

Το Aston Martin V8 Zagato ήταν ένα μεγάλο τουρτερ από τα 80. Μόνο τα κουτιά 52 και τα convertible 37 κατασκευάστηκαν μεταξύ των 1986 και 1990. Το coupe παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης στο 1986, το οποίο ακολούθησε αργότερα. Το V8 Zagato βασίστηκε στο Aston Martin V8, αλλά με σώμα κατασκευασμένο από το περίφημο Zagato. Ο σχεδιασμός ήταν μια γωνιακή, σύγχρονη ερμηνεία του Aston Martin DB4 GT Zagato από τα 1960. Το Zagato τροφοδοτήθηκε από κινητήρα 430 hp V8 με καρμπυρατέρ twin-choke Weber, καλό για μέγιστη ταχύτητα 300 km / h. Ήταν ένα πολυτελές αυτοκίνητο με μια νέα τιμή 156,600 USD. Το μετατρέψιμο μεταγενέστερο πωλήθηκε για το 171,000 USD. Στο 1998, ο κωμικός Rowan Atkinson αγόρασε το πρώτο παραγόμενο αυτοκίνητο δεξιά με το κιβώτιο 20013 και το είχε μετατρέψει στην προδιαγραφή C2 της σειράς αγωνιστικών αυτοκινήτων της Aston Martin Owners Club. Η μετατροπή έγινε από την Aston Martin Works Service και το συνολικό κόστος μετατροπής ανήλθε σε περίπου 220,000 GBP.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της αγοράς ενός αυτοκινήτου Aston Martin V8 στην ER Classics;
- Μια μεγάλη ποικιλία από κλασικά αυτοκίνητα προς πώληση
- Όλα τα αυτοκίνητα ελέγχονται προσεκτικά από τους μηχανικούς στο εργαστήριό μας
- MOT, συγκόλληση και εσωτερικές διαδικασίες για το αυτοκίνητό σας Aston Martin V8
- Η εξειδικευμένη μηχανική του oldtimer μπορεί να φροντίσει όλες τις διαδικασίες
- Μπορούμε να φροντίσουμε για επισκευές, συντήρηση και προσαρμοσμένες ανάγκες
- Πλήρης ανακαίνιση του αυτοκινήτου Aston Martin V8
- Μπορούμε να παραδώσουμε το κλασικό αυτοκίνητό σας σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα