NL EN US DE FR PL CZ ES PT IT SE HU GR RO SK JP CN AE IL

E & R Classics
Kleiweg 1 5145NA Waalwijk, Κάτω Χώρες
+31 416 751 393

Αγοράστε το κλασικό σας αυτοκίνητο με ασφάλεια στο διαδίκτυο | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφώνου | Λόγω των κανονισμών covid-19, ο εκθεσιακός μας χώρος είναι κλειστός
Πηγαίνετε στο απόθεμα Πουλήστε το αυτοκίνητό μου

Triumph TR6

Το Triumph TR6 (1969–1976) είναι ένα βρετανικό 6-κύλινδρο σπορ αυτοκίνητο και το best-seller της σειράς TR που κατασκευάστηκε από την Triumph όταν η παραγωγή έληξε τον Ιούλιο του 1976. Αυτό το ρεκόρ ξεπέρασε αργότερα το TR7. Από τα 94.619 TR6 που παρήχθησαν, 86.249 εξήχθησαν. μόνο 8.370 πουλήθηκαν στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Το αμάξωμα μοιάζει πολύ με αυτό του προηγούμενου μοντέλου. το Triumph TR5, αλλά τα εμπρόσθια και τα πίσω άκρα ήταν τετραγωνικά, σύμφωνα με πληροφορίες σύμφωνα με σύμβαση συμβούλων στην οποία συμμετείχε ο Karmann. Αυτό αναφέρεται ως πλάτη τύπου Kam, το οποίο ήταν πολύ κοινό κατά τη διάρκεια των 1970. Το σχήμα του αμαξώματος ήταν παρόμοιο με το TR4 και το TR5 εκτός από το πίσω και το μπροστινό μέρος.

Triumph Classic Αυτοκίνητα προς πώληση

Όλα τα σπορ αυτοκίνητα TR6 διαθέτουν ενσωματωμένες μηχανές 6-κυλίνδρων. Για την αμερικανική αγορά ο κινητήρας ήταν carburetted ακριβώς όπως ο κινητήρας TR250 μόνο στις ΗΠΑ. Όπως και το TR5, το TR6 εισήχθη με καύσιμο για άλλες αγορές του κόσμου, συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου, και ως εκ τούτου η ονομασία TR6PI (βενζινοκίνητη ένεση). Το μηχανικό σύστημα ψεκασμού καυσίμου Lucas βοήθησε την αγορά TR6 στην αγορά του σπιτιού να παράγει 150 bhp. Αργότερα, η παραλλαγή TR6 μη-ΗΠΑ μειώθηκε σε 125 bhp για να είναι πιο εύκολη στην οδήγηση, ενώ η αμερικανική παραλλαγή συνέχισε να είναι καρμπιρατέρ με απλή.

Αγοράζοντας ένα Triumph TR6;

Το TR6 διαθέτει χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων 4. Μια προαιρετική μονάδα overdrive ήταν ένα επιθυμητό χαρακτηριστικό, διότι έδωσε στους οδηγούς στενές ταχύτητες για επιθετική οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα διαθέσιμη στις 2nd, 3rd και κορυφαίες ταχύτητες σε πρώιμα μοντέλα, αλλά "μακριά πόδια" για ανοικτούς αυτοκινητόδρομους. Το TR6 παρουσίασε επίσης ανεξάρτητη οπίσθια ανάρτηση, ημιρυμουλκούμενο βραχίονα, σύστημα τιμονιού και πινιόν, τροχοί και ελαστικά 15-ιντσών, χαλί πασσάλων στα δάπεδα και τον κορμό / μπότα, κάθισμα κάδου και ένα πλήρες σύνολο οργάνων. Η πέδηση ολοκληρώθηκε με δισκόφρενα στο μπροστινό και τυμπανικό φρένο στο πίσω μέρος. Ένας σκληρός τοίχος από εργοστάσιο ήταν προαιρετικός. Η κατασκευή TR6 ήταν ουσιαστικά παλιομοδίτικη: το σώμα βιδώνεται πάνω σε ένα πλαίσιο αντί των δύο που είναι ενσωματωμένο σε μια μονόδρομη δομή. ο ταμπλός TR6 ήταν ξύλινος.

Το TR6 μπορεί να επιταχύνει από μηδέν σε 60 mph σε 8,2 δευτερόλεπτα και έχει μέγιστη ταχύτητα 120 mph σύμφωνα με το περιοδικό Autocar.

Triumph TR6

E&R Classics, ο ειδικός της Triumph Classic Car!

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το απόθεμά μας


Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της αγοράς ενός αυτοκινήτου Triumph TR6 στην ER Classics;
- Μια μεγάλη ποικιλία από κλασικά αυτοκίνητα προς πώληση
- Όλα τα αυτοκίνητα ελέγχονται προσεκτικά από τους μηχανικούς στο εργαστήριό μας
- MOT, συγκόλληση και εσωτερικές διαδικασίες για το αυτοκίνητό σας Triumph TR6
- Η εξειδικευμένη μηχανική του oldtimer μπορεί να φροντίσει όλες τις διαδικασίες
- Μπορούμε να φροντίσουμε για επισκευές, συντήρηση και προσαρμοσμένες ανάγκες
- Πλήρης αποκατάσταση του αυτοκινήτου Triumph TR6
- Μπορούμε να παραδώσουμε το κλασικό αυτοκίνητό σας σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα