29 Μαρτίου (Μεγάλη Παρασκευή) ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΘΕΣΗ - 31 Μαρτίου & 1 Απριλίου (Πάσχα) ΕΚΘΕΣΗ ΚΛΕΙΣΤΗ - Κυριακή 7 Απριλίου EXTRA ΑΝΟΙΚΤΑ 10:00-14:00

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

Θέλετε ένα αμερικανικό κλασικό αυτοκίνητο και μπορούμε να σας βοηθήσουμε με την επιλογή σας! Ή μήπως έχετε ήδη ένα συγκεκριμένο αυτοκίνητο στο μυαλό σας; Είμαστε ειδικοί με πάθος για τα American Classic Cars!

Η E & R Classic Cars αγοράζει και πουλά μια μεγάλη γκάμα αμερικανικών κλασικών αυτοκινήτων και oldtimers. Είμαστε ένας από τους μεγαλύτερους εμπόρους κλασικών αυτοκινήτων από την Ολλανδία, ειδικευμένος στην εισαγωγή και εξαγωγή αμερικανικών αυτοκινήτων από τις ΗΠΑ.
Στην E&R Classics θα βρείτε μάρκες όπως: αποφεύγω, Pontiac, Buick, Chevrolet, Cadillac και Ford Mustang.

Pontiac GTO

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΕ E & R CLASSICS

Μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε απόλυτα με την αγορά ενός κλασικού αυτοκινήτου. Παρά το τεράστιο μέγεθος των αμερικανικών κλασικών αυτοκινήτων στο εκθεσιακό μας χώρο, θα μπορούσε να είναι δυνατό να μην έχουμε το επιθυμητό αυτοκίνητό μας σε απόθεμα. Σε αυτή την περίπτωση θα συνεργαστούμε μαζί σας για να βρείτε ένα κατάλληλο αμερικανικό κλασικό αυτοκίνητο, στο εσωτερικό ή στο εξωτερικό. Εισάγουμε American Oldtimers απευθείας από τις ΗΠΑ!
Είτε θέλετε να εργαστείτε σε ένα παλιό χρονόμετρο είτε δεν έχετε καθόλου τεχνικές γνώσεις, σίγουρα θα πετύχετε να βρείτε το τέλειο κλασικό αυτοκίνητο στην E&R Classics!

• Εμπειρία εισαγωγής και εξαγωγής με τις ΗΠΑ
• Πώληση, αγορά και αποστολή
• ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ
• Δεν απαιτείται τεχνική γνώση
• Πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο
• Παθιασμένο προσωπικό

Χρειάζεστε βοήθεια για την εύρεση ενός κατάλληλου αμερικάνικου αυτοκινήτου; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Cadillac Σειρά 62

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το απόθεμά μας

E&R Classics, ο ειδικός σας στο Classic Car!