29 Μαρτίου (Μεγάλη Παρασκευή) ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΘΕΣΗ - 31 Μαρτίου & 1 Απριλίου (Πάσχα) ΕΚΘΕΣΗ ΚΛΕΙΣΤΗ - Κυριακή 7 Απριλίου EXTRA ΑΝΟΙΚΤΑ 10:00-14:00

ΓΑΛΛΙΚΑ ΚΛΑΣΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

Θέλετε ένα Γαλλικό Κλασικό Αυτοκίνητο και μπορούμε να σας βοηθήσουμε με την επιλογή σας! Ή μήπως έχετε ήδη ένα συγκεκριμένο αυτοκίνητο στο μυαλό σας; Είμαστε ειδικοί με πάθος για τα Γαλλικά Κλασικά Αυτοκίνητα!

Η E & R Classic Cars αγοράζει και πουλά μια μεγάλη γκάμα γαλλικών κλασικών αυτοκινήτων και oldtimers. Είμαστε ένας από τους μεγαλύτερους εμπόρους κλασικών αυτοκινήτων από την Ολλανδία, που ειδικεύεται στα Γαλλικά Αυτοκίνητα.
Στην E&R Classics θα βρείτε μάρκες όπως: Peugeot, Citroën και Renault.

Citroen Mehari

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΕ E & R CLASSICS

Μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε απόλυτα με την αγορά ενός κλασικού αυτοκινήτου. Παρά το τεράστιο όγκο των γαλλικών κλασικών αυτοκινήτων στο εκθεσιακό μας χώρο θα μπορούσε να είναι πιθανό να μην έχουμε το επιθυμητό αυτοκίνητό σας σε απόθεμα. Σε αυτή την περίπτωση θα συνεργαστούμε μαζί σας για να βρείτε ένα κατάλληλο γαλλικό κλασικό αυτοκίνητο, στο εσωτερικό ή στο εξωτερικό.

Είτε θέλετε να εργαστείτε σε ένα παλιό χρονόμετρο είτε δεν έχετε καθόλου τεχνικές γνώσεις, σίγουρα θα πετύχετε να βρείτε το τέλειο γαλλικό κλασικό αυτοκίνητο στην E&R Classics!

• Πώληση, αγορά και αποστολή
• ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ
• Δεν απαιτείται τεχνική γνώση
• Πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο
• Παθιασμένο προσωπικό

Χρειάζεστε βοήθεια για την εύρεση ενός κατάλληλου γαλλικού αυτοκινήτου; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Renault Juvaquatre

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το απόθεμά μας

E&R Classics, ο ειδικός σας στο Classic Car!