29 Μαρτίου (Μεγάλη Παρασκευή) ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΘΕΣΗ - 31 Μαρτίου & 1 Απριλίου (Πάσχα) ΕΚΘΕΣΗ ΚΛΕΙΣΤΗ - Κυριακή 7 Απριλίου EXTRA ΑΝΟΙΚΤΑ 10:00-14:00

ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

Θέλετε ένα γερμανικό κλασικό αυτοκίνητο και μπορούμε να σας βοηθήσουμε με την επιλογή σας! Ή μήπως έχετε ήδη ένα συγκεκριμένο αυτοκίνητο στο μυαλό σας; Είμαστε ειδικοί με πάθος για τα Γερμανικά Κλασικά Αυτοκίνητα!

Η E & R Classic Cars αγοράζει και πωλεί μια μεγάλη γκάμα γερμανικών κλασικών αυτοκινήτων και oldtimers. Είμαστε ένας από τους μεγαλύτερους εμπόρους κλασικών αυτοκινήτων από την Ολλανδία, με εξειδίκευση στα Γερμανικά Αυτοκίνητα.
Στην E&R Classics θα βρείτε μάρκες όπως: Mercedes, Porsche, Volkswagen και Opel.

Porsche 911

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΕ E & R CLASSICS

Μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε απόλυτα με την αγορά ενός κλασικού αυτοκινήτου. Παρά το τεράστιο όγκο των γερμανικών κλασικών αυτοκινήτων στο εκθεσιακό μας χώρο θα μπορούσε να είναι πιθανό να μην έχουμε το επιθυμητό αυτοκίνητό μας στο απόθεμα. Σε αυτή την περίπτωση θα συνεργαστούμε μαζί σας για να βρείτε ένα κατάλληλο γερμανικό κλασικό αυτοκίνητο, στο εσωτερικό ή στο εξωτερικό.
Είτε θέλετε να εργαστείτε σε ένα παλιό χρονόμετρο είτε δεν έχετε καθόλου τεχνικές γνώσεις, σίγουρα θα καταφέρετε να βρείτε το τέλειο γερμανικό κλασικό αυτοκίνητο στην E&R Classics!

• Πώληση, αγορά και αποστολή
• ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ
• Δεν απαιτείται τεχνική γνώση
• Πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο
• Παθιασμένο προσωπικό

Χρειάζεστε βοήθεια για την εύρεση ενός κατάλληλου γερμανικού αυτοκινήτου; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Mercedes-Benz 190SL

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το απόθεμά μας

E&R Classics, ο ειδικός σας στο Classic Car!