29 Μαρτίου (Μεγάλη Παρασκευή) ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΘΕΣΗ - 31 Μαρτίου & 1 Απριλίου (Πάσχα) ΕΚΘΕΣΗ ΚΛΕΙΣΤΗ - Κυριακή 7 Απριλίου EXTRA ΑΝΟΙΚΤΑ 10:00-14:00

ΒΡΕΤΑΝΙΚΑ ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

Θέλετε ένα Βρετανικό Classic Car και μπορούμε να σας βοηθήσουμε με την επιλογή σας! Ή μήπως έχετε ήδη ένα συγκεκριμένο αυτοκίνητο στο μυαλό σας; Είμαστε ειδικοί με πάθος για τα British Classic Cars!

Η E & R Classic Cars αγοράζει και πωλεί ένα ευρύ φάσμα βρετανικών κλασικών αυτοκινήτων και oldtimers. Είμαστε ένας από τους μεγαλύτερους εμπόρους κλασικών αυτοκινήτων από την Ολλανδία, που ειδικεύεται στα βρετανικά αυτοκίνητα.
Στην E&R Classics θα βρείτε μάρκες όπως: MG, Jaguar, Όστιν Χέιλι, Triumph και Rolls Royce.

MG MGA

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΕ E & R CLASSICS

Μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε απόλυτα με την αγορά ενός κλασικού αυτοκινήτου. Παρά το τεράστιο όγκο των βρετανικών κλασικών αυτοκινήτων στο εκθεσιακό μας χώρο, θα μπορούσε να είναι δυνατό να μην διαθέτουμε το επιθυμητό αυτοκίνητό σας στο απόθεμα. Σε αυτή την περίπτωση θα συνεργαστούμε μαζί σας για να βρείτε ένα κατάλληλο βρετανικό κλασικό αυτοκίνητο, στο εσωτερικό ή στο εξωτερικό.

Είτε θέλετε να εργαστείτε σε ένα παλιό χρονόμετρο είτε δεν έχετε καθόλου τεχνικές γνώσεις, σίγουρα θα καταφέρετε να βρείτε το τέλειο βρετανικό κλασικό αυτοκίνητο στην E&R Classics!

• Πώληση, αγορά και αποστολή
• ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ
• Δεν απαιτείται τεχνική γνώση
• Πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο
• Παθιασμένο προσωπικό

Χρειάζεστε βοήθεια για την εύρεση ενός κατάλληλου British Classic Car; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Triumph TR3

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το απόθεμά μας

E&R Classics, ο ειδικός σας στο Classic Car!