29 Μαρτίου (Μεγάλη Παρασκευή) ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΘΕΣΗ - 31 Μαρτίου & 1 Απριλίου (Πάσχα) ΕΚΘΕΣΗ ΚΛΕΙΣΤΗ - Κυριακή 7 Απριλίου EXTRA ΑΝΟΙΚΤΑ 10:00-14:00

Bouwjaren



1957 Jaguar XK140 Fixed Head Coupe

η 1957 Jaguar Το XK140 Fixed Head Coupe αντιπροσωπεύει το τελευταίο έτος μοντέλου πριν από την κυκλοφορία του XK150, το οποίο θα ήταν η 3η παραλλαγή στη σειρά XK. Οι εξωτερικές αλλαγές περιλαμβάνουν προφυλακτήρες πλήρους πλάτους, την προσθήκη λωρίδας χρωμίου στη μέση της μπροστινής και πίσω κουκούλας και αυξημένο εσωτερικό χώρο. ο Jaguar Το XK140, όπως όλα τα μοντέλα XK, θα προσφέρεται ως Roadster, DHC και FHC. Το Roadster ήταν το αγαπημένο μεταξύ των αγοραστών και θα αποτελούσε την πλειοψηφία Jaguar Πωλήσεις XK140. Το Drop Head Coupe, προσέφερε στους οδηγούς καλύτερη προστασία από τα στοιχεία. Το Fixed Head Coupe, ήταν ένα αληθινό κλειστό κουπέ και προσέφερε στους αγοραστές την πρώτη 4 σεζόν Jaguar XK.

Ingάχνω να αγοράσω ένα κλασικό Jaguar?

Αγοράζοντας ένα 1957 Jaguar Το XK140 FHC είναι πολύ συναρπαστικό, εδώ θα βρείτε μερικές συμβουλές. Εάν αγοράζετε ένα σώμα για αποκατάσταση, η σκουριά πρέπει να είναι το κύριο μέλημά σας. Εάν οι πωλητές διαθέτουν τεκμηρίωση, αυτό μπορεί να προσθέσει αξία μακροπρόθεσμα. Φυσικά αυτές είναι μόνο μερικές από τις πολλές συμβουλές που μπορούμε να σας προσφέρουμε. Το ER Classics Holland σας καλωσορίζει για να περιηγηθείτε στον ιστότοπό τους για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το 1957 Jaguar XK140 Fixed Head Coupe.

Jaguar Κλασικά αυτοκίνητα προς πώληση