27 Απριλίου (Ημέρα των Βασιλέων) ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ - 1 Μαΐου (Εργατική Πρωτομαγιά) ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ - Κυριακή 5 Μαΐου EXTRA ΑΝΟΙΚΤΟΣ (10:00-14:00)


1962 Alfa Romeo Giulietta

Η Alfa Romeo Giulietta ήταν το πρώτο αυτοκίνητο της εταιρείας μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, που μοιάζει με τα αυτοκίνητα που εμπνέουν αγωνιστικά τα οποία η Alfa θα γινόταν γνωστή. Παράγεται μέσω του 1965, το Giulietta προσφέρεται σε τρία διαφορετικά στυλ αμαξώματος: το Berlina Sedan, το Sprint Coupe και το Spider Convertible. Η παραγωγή της Giulietta θα συνεχιζόταν μέσω του 1965 πριν αντικατασταθεί από την Alfa Romeo Giulia.

Ψάχνετε να αγοράσετε ένα κλασικό Alfa Romeo;

Το 1962 Alfa Romeo Giulietta χρησιμοποίησε έναν κινητήρα Alfa Romeo twin-cam straight-4 1290 cc. Για όσους ενδιαφέρονται να αγοράσουν μια Alfa Romeo Giulietta, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να θυμάστε. Αυτά τα ιταλικά αυτοκίνητα από τα 1960s μπορεί να μαστίζονται από σκουριά και ορισμένα μέρη μπορεί να είναι ακριβά για να αναπαραχθούν. Είναι σημαντικό να βρείτε το καλύτερο αυτοκίνητο που μπορείτε μέσα στον προϋπολογισμό σας. Όπως συμβαίνει με όλα τα κλασικά αυτοκίνητα, μια επιθεώρηση συμβαλλόμενων μερών του 3rd μπορεί να σας εξοικονομήσει πολλά χρήματα μακροπρόθεσμα. Για περισσότερες συμβουλές σχετικά με το 1962 Alfa Romeo Giulietta, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ER Classics σήμερα. Από τα αχυρώνα βρίσκει τα παρθένα κλασικά αυτοκίνητα, τα ER Classics στην Waalwijk Holland έχουν όλα. Μη διστάσετε να περιηγηθείτε στο κατάστημά τους και μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί τους για τυχόν ερωτήσεις που έχετε.

Alfa Romeo Classic Cars προς πώληση