27 Απριλίου (Ημέρα των Βασιλέων) ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ - 1 Μαΐου (Εργατική Πρωτομαγιά) ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ - Κυριακή 5 Μαΐου EXTRA ΑΝΟΙΚΤΟΣ (10:00-14:00)


1954 Porsche 356 Pre-A Cabriolet

Για ορισμένους συλλέκτες, η κατοχή ενός Pre-A είναι απαραίτητη, καθώς αντιπροσωπεύει την πρωτόγονη αίσθηση που έδωσαν αυτά τα πρώτα μοντέλα παραγωγής. Κατά τη διάρκεια του 1954, κυκλοφόρησαν μόνο 327 μονάδες Cabriolet του Porsche 356 Pre-A, αποτελώντας μόνο ένα μικρό κλάσμα των 2303 356 που κατασκευάστηκαν εκείνο το έτος. Εάν είστε στην αγορά για ένα Porsche 1954 Pre-A Cabriolet του 356, η εύρεση ενός θα είναι μια δύσκολη πρόκληση.

Ψάχνετε να αγοράσετε μια κλασική Porsche;

Όσον αφορά την αγορά ενός Porsche 1954 Pre-A Cabriolet του 356, η πρωτοτυπία, η αυθεντικότητα και η συνθήκη παίζουν βασικούς ρόλους στην αξία του κλασικού αυτοκινήτου της Porsche. Θα θέλατε να βεβαιωθείτε ότι έχετε επιθεωρήσει διεξοδικά την Porsche 356 για σκουριά, συμπεριλαμβανομένης της τοποθέτησης του αυτοκινήτου σε ανελκυστήρα για έλεγχο του σκελετού. Θα θελήσετε επίσης να ελέγξετε τους μηχανικούς. Ενώ αυτοί οι κινητήρες είναι γνωστοί για μεγάλο χρονικό διάστημα και εύκολο να χρησιμοποιηθούν, είναι πάντα καλό να γνωρίζουμε την κατάσταση των μηχανικών. Ομοίως, εάν αγοράζετε ένα Porsche 356 ως έργο αποκατάστασης, θα θελήσετε να διασφαλίσετε ότι το αυτοκίνητο είναι όσο το δυνατόν πληρέστερο. Αυτές είναι μερικές μόνο συμβουλές για το 1954 Porsche 356 Pre-A Cabriolet. Χρειάζεστε περισσότερες συμβουλές; Είστε έτοιμοι να εξερευνήσετε το απόθεμα ER Classics; Συνδεθείτε μαζί μας για να συζητήσετε τις συγκεκριμένες επιθυμίες σας για ένα κλασικό Porsche 356!

Porsche Classic Cars προς πώληση